Nu i koma: Skulle køre Champions League-finale lørdag

Kenni Larsen er nu i koma, men han skulle have kørt Champions League-finale lørdag som en sidste optræden for Munkebo og målet var at blive verdens bedste

(Foto: Jarek Pabijan)
(Foto: Jarek Pabijan)

Det er kommet som et chok for den danske speedway-verden, at landsholdskøreren Kenni Larsen ligger i kunstig koma, efter at han torsdag blev ramt af et skud i hovedet.

Faktisk skulle Kenni Larsen have kørt et vigtigt løb lørdag for sin nu tidligere klub Munkebo.

- Han skulle så have kørt Champions League-finale for os i morgen i Berlin, men det løb er netop blevet aflyst på grund af problemer med banen, siger holdleder Janus Millard til Ekstra Bladet.

- Han er jo en Munkebo-dreng og har kørt for os i 2013, 2014 og 2015, men i 2016 skulle han have kørt for Outrup, siger Millard.

- I Champions League må vi både kørere med nuværende kørere, men også med de kørere, der var med til at gøre os til mestre sidste år, siger Millard.

27-årige Kenni Larsen har længe været en del af den danske speedway-elite og er blandt Danmarks 16 bedste speedway-kørere. Han kører også for polske Zielona Gora og svenske Smederna.

Fyns Politi mangler af gode grunde den 27-åriges egen forklaring på episoden, men efterforskningen tyder på, at geværet er gået af, mens han var alene.

På kørerens egen hjemmeside forklarer han om store ambitioner.

- Jeg er meget ambitiøs med min sport, og jeg har sat mig et mål: Jeg VIL være verdensmester! - Og jeg mener, alle betingelser for at blive det, er til stede: Maskiner, udstyr og bagland er i orden, og jeg ved, jeg har talentet, skriver han.

​- Uden egen tro på succes flytter jeg nemlig ingen bjerge, lyder det.

Kenni Larsen startede med speedway som 11-årig og kørte dengang på en 80cc-maskine, men fem år senere skiftede han den ud med en 500cc og året efter kom han op i den danske Superliga, og siden da er karrieren gået fremad, uden han dog er kommet helt op i verdenstoppen.

Kenni Larsen i hvid hjelmfarve (Foto: Philip Davali)
Kenni Larsen i hvid hjelmfarve (Foto: Philip Davali)
 

1 af 2 Kenni Larsen skulle have kørt Champions League i morgen (Foto: Jarek Pabijan)
2 af 2 (Foto: Jarek Pabijan)
0 kommentarer
Vis kommentarer