'Nye' Nicki nyder livet - men bokser med grejet

Den tredobbelte verdensmester høster overskud til nyt VM-kup udenfor slaggerne

Nicki Pedersen jagter den fjerde VM-titel. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen jagter den fjerde VM-titel. (Foto: Jarek Pabijan)

Livet har været rigtig godt ved Nicki Pedersen efter, at han sluttede 2015-sæsonen af med VM-bronze.

Noget af en forandring fra den forrige vinterpause, hvor privatlivet var præget af det begyndende brud med den tredobbelte verdensmesters daværende forlovede og en offentlig affære med en polsk kvinde.

Rodet i romantikken forhindrede ikke Pedersen i at hente en samlet tredjeplads, men smilene var indimellem en anelse anstrengt udenfor slaggerne.

Niels-Kristian Iversen har store ambitioner før sæsonstarten. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Speedway-stjerne: Kriller i maven før GP-premiere

Inden lørdagens sæsonpremiere på Pedersens lykkebane i slovenske Krsko, hvor han kun har misset en finale i karrieren, er den rutinerede speedway-stjerne nemlig flyttet sammen med sin nye kæreste, fitness-atleten Helene Hüttmann, som han blandt andet har haft med til bal hos dronningen.

Og forandringerne kan ligefrem ses på Nicki Pedersen, som pludselig har fået ny, smart frisure, endda har fået plukket et øjenbryn eller to og pludselig ligner en mand, der for alvor synes, at livet er sjovt.

- Jeg prøver da at nyde livet, siger han til Ekstra Bladet og giver indtryk af at have succes med det projekt.

- Privat har jeg det rigtig godt. Jeg forsøger, at være til stede i nuet og nyde tilværelsen uden at bruge alle pengene. Der er nogle muligheder, der har åbnet sig for mig, og det prøver jeg at få det bedste ud af det, siger han.

Nicki Pedersen har fundet melodien i privatlivet sammen med Helen Hüttmann. (Foto: Claus Bonnerup)
Nicki Pedersen har fundet melodien i privatlivet sammen med Helen Hüttmann. (Foto: Claus Bonnerup)
 

Optimismen fra privatlivet smitter også af på det togt mod den fjerde VM-titel, der begynder lørdag aften.

- Jeg føler mig parat. Formen er god, og jeg har det godt, lyder det om den velsmurte fysik.

Til gengæld døjer Pedersen igen, igen med motorer, som er knapt så velfungerende.

- Vi har stadig problemer med grejet, og jeg har ikke været 100 procent tilfreds. Jeg er nødt til at bruge flere tunere, selvom det ikke er optimalt. Vi har testet i Sverige tidligere på ugen, men vi er ikke i mål med maskineriet endnu, fortæller Nicki Pedersen, der har tilføjet to nye polske mekanikere til sit team.

Nicki Pedersen og Anders Secher har sammen vundet to VM-titler for hold. (Polfoto) Speedway Nicki om landstræner-konflikt: Lad os få ro på

- Men bortset fra de problemer føler jeg mig klar og utrolig motiveret. Jeg har stadig et par skud i bøssen, siger Pedersen, der ligesom resten af feltet skal jagte sidste sæsons helt suveræne verdensmester, britiske Tai Woffinden.

Udover Nicki Pedersen udgøres det danske islæt af Niels-Kristian Iversen og Peter Kildemand. Sidstnævnte er blevet fit for fight efter flere ture i slaggerne i løbet af den seneste uge.

Speedway Speedwaylandstræner efter møde: Døren er ikke lukket

Speedway-køreren Peter Kildemand styrtede i sidste uge og er tvivlsom til VM. (Foto: Jarek Pabijan/Polfoto) Speedway Dansk speedway-kører er tvivlsom til VM-grandprix

Det slovenske Grand Prix i Krsko. TV3 Sport 1, lørdag klokken 19

Her giver Nicki Pedersen rivalerne baghjul i Finland:  

7 kommentarer
Vis kommentarer