Annonce:
Annonce:

Sidste chance! Speedway-stjerne kæmper for VM-billet

KLUMME: Niels-Kristian Iversen er både femdobbelt dansk mester og firedobbelt hold-verdensmester i speedway. I 2013 vandt han individuel VM-bronze. I denne sæson skriver han klummer i Ekstra Bladet i forbindelse med Grand Prix-serien

Annonce:
Følg Motorsport

 Det var en kæmpe forløsning i Torun. De sidste to måneder har tingene peget rigtigt meget i den rigtige retning, selvom der da også har været lidt udsving, og det kulminerede i det seneste Grand Prix.

Inden da var jeg dømt ude flere gange og nærmest død og begravet, så det var rigtigt fedt lige at vise, at jeg vil fighte til det sidste.

Jeg havde håbet på en topplacering, så at vinde var en stor bonus, men det viser bare, at vi kan være med, og at der kun skal lidt medgang til, før det bliver godt. Undervejs i Torun var der endda plads til små forbedringer undervejs, og det var positivt hele vejen igennem den aften.

Speedwaylandstræner tror på Iversen-wildcard efter sejr

Annonce:

Sådan en aften må jeg indrømme, at jeg har længtes efter, selvom det er ganske hæderligt, at jeg har været i tre finaler i år. Det er bare lidt fesent at blive nummer fire, så det var stærkt med en sejr, og jeg satser da også på, at jeg skal op og kigge, hvor det er sjovt i Melbourne.

Jeg blev 2’er dernede sidste år, og jeg ved, at farten er der lige nu. Fornemmelsen er god, og selvtilliden er tilbage, så det kan godt blive til noget spændende.

Det er også bare med at levere i årets sidste løb, for der er ikke noget, som er sikkert, selvom jeg på det seneste har fået sat mit præg på serien. Der er meget politik i det, når der skal deles wild cards ud, men jeg har da fået lettet meget af presset, når nu konkurrencen om at slutte i top 8 er så hård.

Vi er tre lige udenfor, der har lige mange point, og så er der henholdsvis tre og seks point op til nummer otte og syv. Alt kan ske, og Janowski på syvendepladsen er også alvorligt under pres, og omvendt er Zagar virkelig i topform med mange point de sidste to gange.

Puk melbourne tweet

Annonce:

Derfor bliver det hårdt, og det er marginalerne, det kommer an på, når vi er fem mand, som kæmper om to pladser. Ingen af os vil ud i mørket næste år, og jeg er sikker på, at Lindgren også giver den gas. Vi vil alle sammen vinde, når vi er derinde, og det betyder ikke så meget, at han er sikker på en plads alligevel.

Indtil vi har afgjort tingene, er alt i forhold til næste sæson sat på stand by, selvom silly season er på sit højeste, og rygterne fyger. Der bliver forhandlet lidt rundt omkring, men fremtiden er stadig uvis, når du ikke ved, om du er med i Grand Prix-serien næste år.

Det fedeste er selvfølgelig at bestemme det selv, og jeg har en god fornemmelse efter Torun. Det sidste lange stykke tid har jeg avanceret i den samlede stilling, og selv de løb, hvor jeg har gjort det knap så godt, har jeg kravlet frem.

iversen2364.jpg 

Det handler hele tiden om at finde den indre motivation i de situationer, og jeg er glad for, at jeg har fået løftet det på en ordentlig måde, så der stadig er et sidste skud i bøssen i Melbourne.

Vi er klar til ræs.

Husk, at du kan læse alt om det australske Grand Prix på ekstrabladet.dk efter løbet, der begynder klokken 10 lørdag dansk tid...

Dansk sejrherre: Det redder min sæson

Kæmpe drama og stor dansk speedway-triumf!

Speedway har gjort Nicki til millionær - Se hans luksusliv i Monaco

Ouch! Her må Iversen en tur i slaggerne:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: