Skadet Nicki melder afbud til GP: 'Jeg er ked af det'

Der er stadig ingen endelig afklaring på Nicki Pedersens nakkeskade

Nicki Pedersen melder afbud til det tjekkiske Grand Prix. Foto: Jarek Pabijan
Nicki Pedersen melder afbud til det tjekkiske Grand Prix. Foto: Jarek Pabijan

Den syvdobbelte speedway-verdensmester Nicki Pedersen bliver ikke klar til at køre lørdagens tjekkiske Grand Prix i Prag.

Torsdag var Pedersen til den afgørende scanning på privathospitalet Hamlet, hvor det skulle fastslås, om speedway-veteranen har pådraget sig brud på nakken efter, at han i forrige uge var involveret i et alvorligt styrt i en ligamatch mellem Holsted og Esbjerg.

Og lægernes dom var tilsyneladende ikke udpræget positiv. I hvert fald melder han afbud til lørdagens tjekkiske Grand Prix i Prag.

- De er ikke 100 procent afklarede. De har ikke givet grønt lys, for kroppen er stadig meget medtaget, fortæller spedway-veteranen.

- Nervebanerne er stadig medtagne, så jeg kan ikke støtte nakken, hvis der sker en ulykke, så det vil være uforsvarligt at køre.

Sidste år var Nicki Pedersen involveret i et uhyggeligt styrt under den tjekkiske klassiker 'Den Gyldne Hjelm', hvor han brækkede to nakkehvirvler, fire ribben, skulderbladet og håndleddet.

 

Fynboen er kun lige kommet sig over den skade, og fortalte i sidste uge, at han frygter, at han er færdig som speedway-stjerne, hvis der er opstået nye brud.

En frygt, der ikke er manet helt til jorden.

- Jeg tænker ikke så meget, men jeg er skuffet og ked af det. Jeg ville gerne have kørt i Prag, så hovedet er stadig med. Men kroppen er for medtaget, og lægerne kunne ikke give et entydigt svar, siger Nicki Pedersen, der håber på en endelig afklaring i næste uge.

- Jeg beder jo bare om grønt lys. Jeg retter mig efter lægerne dom, jeg vil bare gerne have en klar konklusion, siger slagge-profilen, der må vente en lille uges tid endnu, før han ved i hvilken retning, pilen peger.

Se også: Venter på lægernes dom – Nicki frygter karrieren er forbi

Se også: Landstræner dropper skadet Nicki P.

Nicki Pedersen vil ikke være pauseklovn, men det vigtigste er, at sikre fremtiden. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil Speedwaystjernen er iskold: Penge er vigtigere end VM

Nicki Pedersen har kun et skuldertræk til overs for sine mange fjender. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil Skurken Nicki: De må gerne hade mig