Skadet Nicki ramt på pengepungen: 'Jeg har lyst til at råbe'

Nicki Pedersen ved ikke, hvornår han kan sidde på en speedway-cykel igen. Imens står indtjeningen stille

Mens Nicki Pedersen gruer for fremtiden, kan Peter Kildemand (tv) glæde sig over en reservetjans i Horsens. Foto: Jarek Pabijan.
Mens Nicki Pedersen gruer for fremtiden, kan Peter Kildemand (tv) glæde sig over en reservetjans i Horsens. Foto: Jarek Pabijan.

Der var rigtigt dårlige nyheder fra Nicki Pedersen fredag morgen, hvor speedway-stjernen måtte meddele, at han ikke stiller op til næste uges danske GP i Horsens.

Udsigten i Seaside Plaza er alle pengene værd. Foto: Tariq Mikkel Khan. Sport og Spil Speedway har gjort Nicki til millionær - se hans luksusliv i Monaco

Alt tyder nemlig på, at han pådrog sig et brud på den syvende nakkehvirvel, da han styrtede i en ligamatch 24. maj i Holsted. Det betyder, at der er risiko for nerveskader, så ethvert tilløb til comeback er udskudt på ubestemt tid.

Det betyder i første omgang, at næste uges danske GP i Horsens bliver uden Nicki Pedersen, men lige nu er spørgsmålet også, om han overhovedet kommer på cyklen igen i den nærmeste fremtid.

- Vi går med livrem og seler, for der er ingen grund til at tage chancer. Nu skal vi til en CT-skanning 29. juli, så selvom jeg brænder for at komme i gang igen, må vi følge lægens råd, siger han til Ekstra Bladet.

Der skal gå fem uger mellem to CT-skanninger på grund af brugen af stråling og kontrastvæske, så speedway-veteranen kan se frem til nogle lange ugers ulidelige ventetid.

Nicki Pedersen pådrog sig tilsyneladende et brud på den syvende nakkehvirvel, da han styrtede efter et sammenstød med Niels-Kristian Iversen i ligamatchen mellem Holsted og Esbjerg 24. maj. Læserfoto
Nicki Pedersen pådrog sig tilsyneladende et brud på den syvende nakkehvirvel, da han styrtede efter et sammenstød med Niels-Kristian Iversen i ligamatchen mellem Holsted og Esbjerg 24. maj. Læserfoto
 

Både på grund af pausen fra banen, men også fordi skaden, der kommer efter, at han sidste år missede anden halvdel af sæsonen efter et monsterstyrt i Tjekkiet, hvor han brækkede to nakkehvirvler, fire ribben, skulderbladet og håndleddet, betyder, at der ikke kommer nye penge ind på kontoen.

Så reelt er det snart et år siden, Nicki Pedersen for alvor har tjent penge til luksuslejligheden i Monaco og det hus, der er under opførelse i Middelfart.

- Det er sindssygt surt. Jeg har ikke tjent penge siden sidste år, og jeg ved ikke, om jeg kommer i gang igen om en uge eller tre måneder. Jeg er ikke grædefærdig. Jeg har lyst til at råbe mine frustrationer ud, men jeg har stadig blod på tanden, siger Nicki Pedersen, der i næste uge skal have MR-skannet sin skulder på privathospitalet Hamlet.

Men det store svar, der kan afgøre fremtiden, kommer først om en måned, når han har været gennem endnu en CT-skanning.

Se også: Frygt for nakkebrud tvinger Nicki P. til nyt afbud

Se også: Skadet Nicki melder afbud til GP: 'Jeg er ked af det'

Se også: Venter på lægernes dom – Nicki frygter karrieren er forbi

Se også: Landstræner dropper skadet Nicki P.

Nicki Pedersen har kun et skuldertræk til overs for sine mange fjender. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil Skurken Nicki: De må gerne hade mig

Sam Master fik ikke ram på Nicki Pedersen, men måtte 'nøjes med' mekanikeren Marek Hucko. (Foto: Jarek Pabijan) Sport og Spil Speedway-drama: Derfor hader alle Nicki

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere