Skudt i hovedet: Dansk speedway-kører slipper billigt

Kenni Larsen, der blev skudt i hovedet ved et uheld, er så meget i bedring, at familien tror og håber på, at speedway-køreren vil komme sig helt efter den forfærdelige oplevelse

Kenni Larsen er i stor fremgang siden den kedelige ulykke. (Foto: Jarek Pabijan)
Kenni Larsen er i stor fremgang siden den kedelige ulykke. (Foto: Jarek Pabijan)

Den 27-årige speedway-kører Kenni Larsen har været gennem et decideret helvede.

21. april blev han indlagt på Odense Universitets Hospital og lagt i kunstig koma, efter han blev ramt af et skud i hovedet fra et luftgevær. Flere gange har han været i livsfare og i mellemtiden har han gennemgået to operationer i hjernen som følge af ulykken.

Men der er heldigvis gode nyheder fra fynboens lejr.

Sidst i april meddelte familien til speedway-køreren, at han var vågnet op fra sin koma, og nu fortæller Kenni Larsens pårørende, at den 27-årige er så meget i bedring, at man håber og tror på, at Munkebo-køreren slipper for mén. Det skriver Fyns Stiftstidende.

- Kenni har det meget bedre. Han er stadig indlagt og venter på at komme på Hammel (Hammel Neurocenter, red.). Han er hjemme hver dag i otte timer. Han er stadigvæk for træt til besøg og til at modtage beskeder og telefonsamtaler.

- Han har læst en masse af beskederne på Facebook. Han er meget overvældet og rørt. Vi som familie tror ikke Kenni har nogen skader, men han trænger til at genoptræne lidt og til at få ro til komme sig. Han vil prøve at cykle i morgen (lørdag, red.), skriver familien i en samlet opdatering.

Familien har tidligere forklaret, at det var et uheld, der var årsag til, at han blev ramt i hovedet af skud fra et luftgevær.

Kenni Larsen er vågnet fra koma. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Skudt i hovedet: Dansk speedwaykører vågner fra koma

Kenni Larsen. (Arkivfoto: Jarek Pabijan) Speedway Familien til skudt speedway-talent: Den bedste fredag nogensinde