Skuffet Iversen: Jeg skal flere gear op

Den danske speedwaykører har ambitioner og skuffede sig selv lørdag aften i det polske speedway-grandprix

Niels-Kristian Iversen kunne ikke levere varen i Warszawa. (Foto: Jarek Pabijan)
Niels-Kristian Iversen kunne ikke levere varen i Warszawa. (Foto: Jarek Pabijan)

Den danske VM-kører Niels-Kristian Iversen har et mål om at komme på podiet i dette års VM-serie, men han har fået en skidt start efter to grandprixer.

I sæsonens første grandprix i Slovenien lykkedes det ikke at køre sig i semifinalerne, og derfor var det en motiveret dansker, der håbede på succes lørdag aften, da det andet grandprix blev kørt i polske Warszawa.

Men her gik det helt skidt for danskeren, der scorede nul point i begge sine første heat, og igen måtte se langt efter en plads i semifinalerne. Det samme gjaldt for de to øvrige danske kørere Peter Kildemand og Nicki Pedersen.

De danske speedway-stjerne kunne slet ikke finde melodien i Warszawa. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Helt i hegnet - total dansk speedway-nedtur

De danske speedway-stjerne kunne slet ikke finde melodien i Warszawa. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Helt i hegnet - total dansk speedway-nedtur Niels-Kristian Iversen holder dog fast i sin målsætning om at forbedre sin samlede fjerdeplads fra i fjor og dermed køre sig på podiet, når sæsonens 11 grandprixer er kørt.

- Det ændrer ikke noget på min målsætning. Vi er kun to løb inde i sæsonen, men jeg har kørt to løb, hvor det ikke er gået godt, og der skal i hvert fald andre boller på suppen.

- Det er ikke godt nok, og jeg er ikke der, hvor jeg skal være, men jeg står stadig ved min målsætning, da vi stadig har ni grandprixer tilbage.

- Så der er lang vej og mange point at køre om, men det skal flere gear op, ellers bliver det ikke til noget, siger Niels-Kristian Iversen.

Niels-Kristian Iversen glæder sig til gensynet med Warszawa. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Iversen har blod på tanden: Nu går jagten ind på Kildemand

Han var usædvanligt skuffet lørdag, hvor den engelske verdensmester Tai Woffinden løb med sejren.

- Der var intet, der virkede i aften. Det var lige meget, hvad jeg gjorde. Jeg forsøgte på begge cykler, og det gik bare dårligere og dårligere.

- Jeg kan ikke svare på, hvorfor det gik sådan. Træningen i går var supergod. Cyklerne ramte godt, men jeg ved ikke, om det er fordi baneforholdene ændrer sig eller vejrforholdene ændrer sig på stadion.

- Det er svært at sige. Jeg havde en god fornemmelse i går (fredag, red.), men det var op ad bakke fra første heat i dag, siger danskeren.

Sæsonens tredje grandprix køres til juni i Horsens.

Kenni Larsen er i stor fremgang siden den kedelige ulykke. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Skudt i hovedet: Dansk speedway-kører slipper billigt

2 kommentarer
Vis kommentarer