Skuffet Nicki: Det gjorde ondt ad helvede til

Nicki Pedersen havde ingen succes på sin tjekkiske lykkebane. Nu kigger han mere indad end på tabellen

Nicki Pedersen kunne ikke gentage fortidens triumfer i Prag. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen kunne ikke gentage fortidens triumfer i Prag. (Foto: Jarek Pabijan)

Marketa Stadion har altid været et sted, hvor Nicki Pedersen har følt sig hjemme.

Speedway-stjernen har vundet tre Grand Prix'er på banen, og inden lørdagens VM-ræs på arenaen i Prags udkant havde han været i syv ud af ni finaler.

Det blev dog ikke til nogen gentagelse. Fynboen, som efter fire Grand Prix'er blot har hentet to heatsejr, kan nemlig slet ikke finde farten. Og da han i den tjekkiske hovedstad endda også måtte døje med efterveerne fra den håndskade, han pådrog sig ved det danske Grand Prix i Horsens, var det op ad bakkke.

Pokkers! Ny dansk speedway-nedtur

Også selv om han med otte point lige akkurat fik sneget sig med i semifinalen.

- Jeg synes, det var en hård aften, siger han til Ekstra Bladet.

- Jeg kører på tre forskellige cykler i aften, fordi vi stadig ikke kan finde setuppet. Samtidig gør min hånd ondt ad helvede til, så jeg får ikke sluppet den, som jeg skal, og jeg har svært ved at holde den, når den stejler lidt, forklarer han.

- Men det største problem er de tre cykler og setuppet, siger Nicki Pedersen, der efterhånden er temmelig presset af sit langsomme grej.

- Vi er nødt til at holde fokus. Jeg vil gerne i top tre, men jeg ved også, hvor problemet ligger. Jeg kigger ikke på stillingen eller på top otte. Jeg kigger indad. For vi kravler ikke opad i tabellen, før vi får løst problemet, siger Nicki Pedersen, der efter fire GP'er indtager niendepladsen med 32 point.

Nu skal det være! Iversen tørster efter succes

Speedwaystjernen er iskold: Penge er vigtigere end VM

Speedway-drama: Derfor hader alle Nicki