Slagsbror om Nickis kørsel: En dag går det galt

Der er stadig dårlig luft mellem Greg Hancock og Nicki Pedersen efter tirsdagens vilde infight i Sverige

Bølgerne gik højt, da Greg Hancock tirsdag aften for i flæsket på Nicki Pedersen. (Foto: Daniel Nestor/Bildbyrån STR)
Bølgerne gik højt, da Greg Hancock tirsdag aften for i flæsket på Nicki Pedersen. (Foto: Daniel Nestor/Bildbyrån STR)

Greg Hancock har ikke så meget mere at sige om sit korporlige overfald på Nicki Pedersen tirsdag aften. Siger han i første omgang.

Debatten om, hvem der forårsagede Hancocks styrt på speedwaybanen i den svenske by Motala, har da også kørt lige siden på sociale medier lige siden.

Speedway-veteranen, der ligesom Nicki Pedersen er tredobbelt verdensmester, løb efter sit styrt efter Pedersen og kropstacklede ham i raseri, efter at danskeren havde overhalet ham og - ifølge Hancock - kørt hensynsløst.

Den danske eksverdensmester Nicki Pedersen blev overfaldet af den amerikanske ditto, Greg Hancock, da de to mødte hinanden i den svenske Elitserie tirsdag aften. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Nicki P. overfaldet på slaggerne

- Jeg har ikke så meget mere at sige om Nicki, skriver Hancock i en sms til Ekstra Bladet.

- Det siger jeg, fordi det altid er ham, der har ret, og mig, der tager fejl, lyder det sarkastisk fra amerikaneren, der dog indrømmer, at han ikke skulle være blevet korporlig med Nicki Pedersen.

- Jeg fortjente den bøde, jeg fik for min handling. Men jeg spekulerer stadig over, hvad hans bøde bliver, når nogen kommer alvorligt til skade som følge af hans form for 'fair racing'.

- Mere vil jeg ikke sige, siger den 45-årige amerikaner dagen derpå.

Greg Hancock er normalt en ganske afslappet fyr. Tirsdag mistede han dog fuldstændig besindelsen efter et sammenstød med Nicki Pedersen. (Polfoto: Nicolai Svane)
Greg Hancock er normalt en ganske afslappet fyr. Tirsdag mistede han dog fuldstændig besindelsen efter et sammenstød med Nicki Pedersen. (Polfoto: Nicolai Svane)

Amerikaneren udtalte tirsdag aften også, at grunden til hans overfald på Pedersen var, at episoden gav ham flashbacks til en tidligere episode, hvor den danske speedway-stjerne gik hårdt til ham. Derefter så han rødt.

Efter at have sovet på begivenhederne er Nicki Pedersen stadig overbevist om, at han intet gjorde galt tirsdag aften.

Se tirsdagens episode her - episoden kan ses fra en anden vinkel her.

- Jeg kan kun trække på smilebåndet over det her. Der er åbenbart kun en eneste professionel speedway-kører tilbage, lyder det fra fynboen.

- Det er en farlig sport, det ved vi alle, der bliver gået til stålet. Og vi ved alle, når vi er gået over grænsen.

- Men når han siger, at det giver ham flashbacks, så er det altså 11 år siden, det han snakker om. 11 år! siger Pedersen, der selvfølgelig har tirsdagens episode i helt frisk erindring.

- Jeg er glad for, at det blev fanget på tv, så alle kan se, at det er ham, der spiller skuespil. Jeg overhaler ham og for at få mig til at se skidt ud, prøver han at komme tilbage i racing-linien. Men der ligger jeg jo! Det var et svinsk trick at køre ind i min linje.

Nicki Pedersen har ikke meget til overs for Greg Hancocks udlægning af tirsdagens episode. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen har ikke meget til overs for Greg Hancocks udlægning af tirsdagens episode. (Foto: Jarek Pabijan)

- Bagefter kommer han løbende. Han siger ikke et ord. Han har bare nærmest fråde om munden, da han springer på mig.

- Vi er voksne mennesker. Så som et voksent menneske går jeg otte minutter senere hen til ham for at tale om det. Der flegnede han helt ud igen og ville slås. Han kunne slet ikke styre sig. Men jeg slås ikke. Det kan jeg ikke tillade mig overfor mine sponsorer, siger Nicki Pedersen.

(Foto: Jarek Pabijan) Motorsport Hylder Nicki P's overfaldsmand: Du er min helt!

Australske Darcy Ward har på Twitter blandet sig i fejden mellem Nicki Pedersen og Greg Hancock ved at kalde danskeren for en 'wanker'. Det kan Nicki Pedersen kun grine af.

- Hvis jeg havde fået en karantæne på grund af alkohol, som han har, så ville jeg nok holde lave profil. Han har stadig et par sponsorer tilbage. Og nu latterliggør han sig selv. Jeg ved snart ikke, hvad man skal sige. Det tyder ikke på den helt store situationsfornemmelse, lyder det fra Nicki Pedersen.

Så faldt hammeren for Darcy (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Hård straf for speedway-druk: 10 måneders karantæne!

42 kommentarer
Vis kommentarer