Uhyggelige billeder: Speedway-kører i modbydeligt styrt

Australske Jason Doyle var involveret i en voldsom ulykke ved sæsonens sidste grandprix - vi advarer mod stærke billeder

Sæsonens sidste speedway-grandprix blev kørt i Australien lørdag morgen dansk tid, hvilket var det første 'downunder' i 13 år.

Og tilskuerne fik da også drama for alle pengene.

Nicki Pedersen og den lokale kører Sam Masters røg i totterne på hinanden, efter de to kamphaner forinden havde skændtes midt i et heat.

Efter begge kørere var kørt over stregen, udviklede skænderiet sig til et regulært slagsmål. Først slog Masters ud efter Nicki Pedersen, og senere hen sendte den unge australier en knytnæve direkte i ansigtet på Pedersens polske mekaniker, Tomasz Dolkowski.

Se også: Nicki om tv-slagsmål: Han hugger min mekaniker ned

Men det var ikke den eneste dramatiske episode ved grandprixet.

Løbet var knapt gået i gang før der gik et chok gennem Etihad Stadium i Melbourne

Den australske kører Jason Doyle endte i en voldsom ulykke i starten af et heat, hvor stjernen Greg Hancock også var involveret.

Doyle fik en god start og fik sig møvet frem foran netop Hancock, men det gik fuldstændigt galt, da amerikanerens fodhviler gik ind i baghjulet på Doyles speedway-cykel.

Se også: Vildt VM-drama: Nicki overfaldet for åben skærm

Australieren blev kastet rundt på banen i en voldsom ulykke, hvor han dog var heldig med, at cyklen røg over ham og ud af banen.

Mens Hancock kunne gå væk fra ulykken uden de store smerter, lå Doyle helt stille.

Se det vanvittige styrt i videoen øverst i artiklen

Ifølge den officielle GP-konto på Twitter blev australieren slået bevidstløst i faldet, og han måtte bæres ud på en båre, før han blev kørt på hospitalet.

Ifølge de seneste informationer vågnede Doyle senere hen, og indtil videre går bulletinerne på, at han har pådraget sig en slem hjernerystelse.

Australierens PR-team udsendte også en meddelelse på hans Facebook-konto senere på dagen, hvor de bekræftede, at han var sluppet billigt efter den uhyggelige ulykke.

-  For alle dem, som er bekymrede for Jason, så vil vi meddele, at han er OK. Han har taget en del slag, men han er stadig i godt humør og fyrer jokes af. Han har mange smerter, og han skal testes senere, så vi er sikre på, at det hele er ok. Vi vil opdatere jer på situationen, når vi ved mere, skriver de.

Der var ikke spænding omkring den samlede sejr, da Tai Woffinden allerede vandt VM-guld for to uger siden i Torun i Polen.

Se også: Vanvids-VM: Dansk nedtur og tæv på tv

0 kommentarer
Vis kommentarer