Vildt VM-drama: Nicki overfaldet for åben skærm

Speedway-stjernen i infight med rival under det australske Grand Prix

Han har selv fastslået, at han ikke ønsker nogen venner i sporten, speedway-sportens 'bad boy', Nicki Pedersen.

Og ved lørdagens australske Grand Prix på Etihad Stadium i Melbourne var det da også tydeligt, at den tredobbelte danske verdensmester ikke har mange allierede i feltet.

I Melbourne jagtede Pedersen sølvet i hård duel med ærkefjenden Greg Hancock, men i fynboens andet heat blev der igen sat streg under, at balladen bare klæber til danskeren.

Se også: Speedway-stjerner på den anden side af jorden: Det er lidt specielt

Nicki Pedersen blev toer i heatet, men mente, at den unge lokale wildcard-kører Sam Masters havde været lige lovlig nærgående på slaggerne.

Men da Pedersen kørte op til Masters for at brokke sig, reagerede australieren prompte med at slå og sparke ud efter danskeren.

Det var ved at udvikle sig til et regulært slagsmål, hvor Sam Masters sparkede ud efter Nicki Pedersen, der dog - modsat en episode i den polske liga tidligere på sæsonen - holdt sig i skindet, mens Masters forsøgte at komme i håndgemæng med snart sagt hvem som helst og da også kom i fuld clinch med Nicki Pedersens polske mekaniker, Eryk Jozwiak, inden der kom ro over ryttergården.

Se også: Nicki Pedersen skifter klub

Episoden lægger med garanti nye alen til Pedersens rygte som skidt knægt, selvom Masters, der helt skandaløst fik lov at fortsætte efter sin voldelige opførsel, var den udfarende part.

I følge Ekstra Bladets oplysninger heppede amerikanske Joe Parsons, der står i spidsen for hovedsponsoren Monster i GP-regi, således direkte på Masters som en begejstret skoledreng, mens den pensionerede australske GP-legende Leigh Adams på direkte tv gav danskeren skylden.

- Det er ærgerligt at se i en familie-sport, men der er altid problemer med Nicki, lød det fra Adams.

 Se også: Nicki Pedersen forlænger med polske mestre

Ekstra Bladet følger sagen...

Her går det amok på slaggerne:

0 kommentarer
Vis kommentarer