Voldsomt uheld: Dansk speedwaykører kolliderer med elg

Den professionelle speedwaykører Nicolai Klindt kom på dramatisk vis i nærkontakt med en elg på de svenske landeveje

Nicolai Klindt i sit rette element - her i Parken. Foto: Johnny Frederiksen
Nicolai Klindt i sit rette element - her i Parken. Foto: Johnny Frederiksen

Det var ved at ende helt galt for den danske speedwaykører Nicolai Klindt, da han natten til onsdag var på vej hjem til Danmark fra en speedwaymatch i Sverige.

Nicolai Klindt var tirsdag aften med til at vinde for sin svenske klub, Lejonen, men skulle herefter hurtigt til Slangerup i Danmark for at køre race onsdag aften med sin danske klub, Holsted.

Så let og smertefrit skulle det dog ikke gå for Nicolai Klindt. På vej ud af de svenske skove fik danskeren nemlig sit livs chok, da der pludselig stod en elg foran køretøjet. Det uundgåelige skete, og Klindt kolliderede med det store dyr.

Det skriver Nicolai Klindt på sin Twitter-profil. Her har han samtidig lagt billeder op af sit smadrede køretøj,

- Onsdag morgen klokken 02.00 havde jeg en af de mest skræmmende oplevelser nogensinde, da en elg pludselig stod på vejen foran mig på vej hjem til Danmark. Jeg betragter mig selv og 'FllashPiotr' meget, meget heldige med, at vi ikke kom til skade overhovedet, ud over at vi var i chok lige efter uheldet, skriver Klindt på Twitter og fortsætter.

- Elgen døde på stedet, hvilket nok var meget heldigt. Onsdag var meget stressende, fordi jeg skulle hjem og køre løb i Danmark om aftenen. Jeg vil gerne takke alle, der hjalp mig med transporten - og en særlig tak til Adam fra Falck i Motala, lyder det.

Nicolai Klindt kom hjem tids nok til at hjælpe Holsted til sejr over Slangerup. Nicolai Klindt scorede 12 point for Holsted (det samme som Nicki Pedersen, red.) i udesejren på 46-41 i topbraget i den danske speedwayliga.

Selv om det altså var en grim oplevelse for Nicolai Klindt, der også repræsenterer britiske Poole og polske TZ Ostrovia, så er han med egne ord oven på igen.

- Jeg har fået mange beskeder, og tak til alle de, der har været bekymrede. Alt er okay - udover bilen, skriver han på Twitter.

Ekstra Bladet har, uden held, forsøgt at få en uddybende kommentar fra Nicolai Klindt.

Sport og Spil Var millimeter fra F1-debut: 43 år efter skriver han fortsat autografer

Hans Nielsen, Ole Olsen og Erik Gundersen hentede 47 VM-guldmedaljer. Foto: Bullitt Film. Speedway Kongerne er tilbage

Leon Madsen nyder sin stærke form. Foto: Jarek Pabijan Speedway Leon Madsen nyder VM-hattrick

Leon Madsen imponerede igen og sluttede på andenpladsen ved grandprixet i Prag. Foto: Jarek Pabijan Speedway Stærk finale-stime: Ny dansk succes

Nicki Pedersen. Foto: Tariq Mikkel Khan Speedway Nicki Pedersen i overraskende comeback