Annonce:
Annonce:

Stortalent må vente på første Formel 3 sejr

Canadisk rigmands søn spolerede danskerens chance på Spa

Mikkel jensen fik ikke lov at juble i denne omgang
Mikkel jensen fik ikke lov at juble i denne omgang
Annonce:
Følg Motorsport

Det danske Formel 3-håb, Mikkel Jensen må vente lidt endnu på at blive den første danske vinder siden tiden med trekløveret, John Nielsen, Kurt Thiim og Kris Nissen i den ældste Formel 1-kravlegård.

Stortalentet fra Hasselager udenfor Aarhus havde pole position i lørdagens andet heat på den velkendte bane i Spa, Belgien, da den danske Mercedes-lærling  lige efter en safety car-periode i kampen om 1. pladsen fik skub af den førende canadier, Lance Stroll, der er Ferrari-lærling.

Danskeren røg over i svenskeren Felix Rosenqvist med det resultat, at alle tre forreste var ude efter kun fire af de 16 omgange.

Mikkel Jensen har ellers bagt op til en sejr i den prestigefyldte klasse efter en 2. og 3. plads i det seneste løb på Monza, så racertalentet fra Aarhus, der i  sidste sæson i Tyskland blev samlet vinder af ADAC Formel Masters, havde en kæmpe chance for at komme øverst på skamlen.

Endelig lidt succes til Mikkel

Ulykkesfuglen, rigmandssønnen Lance Stroll skal senere i dag forklare overfor dommerne.

Faderen, Lawrence Stroll, der på Forbes' liste over verdens rigeste er nr. 782, ville sidste år købe de kriseramte Formel 1 team, Sauber for at få sønnen frem i verden. de mange penge er tjent ved at være pengemand bag modenavnet, Tommy Hilfinger. 

Selv om Formel 3 ikke er med på Formel 1-programmet har klassen senest leveret teenager, Max Verstappen, så Formel 3 er fortsat en genvej til Formel 1.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: