Stortalent må vente på første Formel 3 sejr

Canadisk rigmands søn spolerede danskerens chance på Spa

Mikkel jensen fik ikke lov at juble i denne omgang
Mikkel jensen fik ikke lov at juble i denne omgang

Det danske Formel 3-håb, Mikkel Jensen må vente lidt endnu på at blive den første danske vinder siden tiden med trekløveret, John Nielsen, Kurt Thiim og Kris Nissen i den ældste Formel 1-kravlegård.

Stortalentet fra Hasselager udenfor Aarhus havde pole position i lørdagens andet heat på den velkendte bane i Spa, Belgien, da den danske Mercedes-lærling  lige efter en safety car-periode i kampen om 1. pladsen fik skub af den førende canadier, Lance Stroll, der er Ferrari-lærling.

Danskeren røg over i svenskeren Felix Rosenqvist med det resultat, at alle tre forreste var ude efter kun fire af de 16 omgange.

Mikkel Jensen har ellers bagt op til en sejr i den prestigefyldte klasse efter en 2. og 3. plads i det seneste løb på Monza, så racertalentet fra Aarhus, der i  sidste sæson i Tyskland blev samlet vinder af ADAC Formel Masters, havde en kæmpe chance for at komme øverst på skamlen.

Mikkel Jensen sluttede lige uden for skamlen på Hockenheim Motorsport Endelig lidt succes til Mikkel

Ulykkesfuglen, rigmandssønnen Lance Stroll skal senere i dag forklare overfor dommerne.

Faderen, Lawrence Stroll, der på Forbes' liste over verdens rigeste er nr. 782, ville sidste år købe de kriseramte Formel 1 team, Sauber for at få sønnen frem i verden. de mange penge er tjent ved at være pengemand bag modenavnet, Tommy Hilfinger. 

Selv om Formel 3 ikke er med på Formel 1-programmet har klassen senest leveret teenager, Max Verstappen, så Formel 3 er fortsat en genvej til Formel 1.

0 kommentarer
Vis kommentarer