Annonce:
Annonce:

Tom K eftertragtet som reklamesøjle

Sponsorekspert vurderer, at Tom Kristensen i mange år frem vil kunne profitere af sit stærke image som troværdig, engageret og erfaren

Her kan du se det følelsesladede farvel til motorsporten
Annonce:
Følg Motorsport

Længe efter, at Tom Kristensen for sidste gang har trådt speederen i bund i en racerbil, vil han kunne leve højt på det image, han har opbygget i sine mange år som racerkører. Det vurderer sponsoreksperten Thomas Badura, som er indehaver af rådgivningsfirmaet SponsorPeople.

- Tom Kristensen er en af de absolut største i sportsverdenen herhjemme, og han er derfor naturligvis også kommercielt interessant, siger Thomas Badura.

- Jeg er overbevist om, at hans brand vil stå stærkt i mange år frem. Han udstråler, at man her har at gøre med en yderst dedikeret person, som stiller høje krav til sig selv - og sandsynligvis også til de mennesker, han arbejder sammen med.

Efter Tom K-stop: TV2 øger Le Mans-dækning

Annonce:

- Han står for troværdighed, kontinuitet og erfaring, og man forbinder ham med sejre. Man ser ham som en vinder, og det er interessant for brands (mærkevareprodukter, red.) at læne sig op ad. Det er også en grund til, at han er ambassadør for et brand som Rolex (eksklusivt urmærke, red.), siger Thomas Badura.

Det er imidlertid ikke nok bare at dreje på rattet og træde på speederen. Resultaterne tæller, og det samme gør personlighed. Begge dele har Tom Kristensen rigeligt af, siger Badura.

- Personlighed betyder enormt meget. Det betyder meget, at man har en god, positiv og meget professionel tilgang til tingene, og det må man sige, at Tom Kristensen har, siger Thomas Badura.

Audi hylder Tom K: Et stort tab for os

- Som person afspejler han de resultater, han har leveret. Han bliver opfattet som en dedikeret, seriøs sportsmand, som er kompromisløs i forhold til sin sport.

- Man har også en fornemmelse af, at han værner om sin private side for at bibeholde seriøsiteten og holde fokus på ham som person i forhold til sporten. Man må sige, at han har været god til at opbygge og vedligeholde sit brand, siger Thomas Badura.

Annonce:

Her kan du høre Tom Kristensen fortælle om sine fremtidsplaner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: