Tom Kristensen vandt 24 timers løb - på cykel

Le Mans-legenden kastede sig ud i barsk udfordring og inviterede Le Mans-debutanten Marco Sørensen med

Le Mans-legenden,Tom Kristensen, og Le Mans-debutanten, Marco Sørensen (bagerst tv.), har sammen vundet et 24-timers timers løb - nemlig 24-timers Mountainbike i Rold Skov. (Foto:@TomKristensen)
Le Mans-legenden,Tom Kristensen, og Le Mans-debutanten, Marco Sørensen (bagerst tv.), har sammen vundet et 24-timers timers løb - nemlig 24-timers Mountainbike i Rold Skov. (Foto:@TomKristensen)

Fire hjul er blevet til to hjul, uden at det har ændret på resultatet.

Selv om den ni-dobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen, har parkeret Audi'en, er han ikke færdig med at vinde 24 timers løb.

For få uger siden vandt den pensionerede racerstjerne sammen med bl. a. den nye mand i den franske klassiker, Marco Sørensen, et 24 timers mountainbike-løb i Rold Skov syd for Aalborg.

Her har de to i de seneste år flere gange trænet sammen og nydt hinandens selskab.

I 2015 kører Marco Sørensen GP2 samt sportsvogne. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Forældre frygtede for dansk Formel 1-håbs liv

Trods dårlig form kunne Marco Sørensen ikke sige nej, da Tom Kristensen få dage før 24 timers løbet ringede og tilbød en plads på mandskabet, der hovedsageligt består af Tom Kristensens veltrimmede trænings-kammerater .

Et stramt program i denne sæson både med GP 2 og Le Mans har givet ekstra travlhed, så Marco Sørensen har i sidste fire uger kun været hjemme i privaten i Nørresundby i halvanden dag.

- Så jeg har ikke fået trænet så meget som normalt, siger Marco Sørensen, der trods den manglende træning alligevel ikke endte med at blive det svage led på holdet.

Marco Sørensen har jublet i Monaco, hvor han to år i træk er blevet 2'er (Foto: Jan Sommer) Motorsport Marcos overmand vinder 24 timers-løb

Tværtimod kørte det for Tom Kristensen, Marco Sørensen og Co. i det specielle 24 timers løb, som blev vundet med næsten et kvarters margin ned til nummer to.

For at finde vej gennem natten var der selvfølgelig lygter på cyklerne, men rytterne var også udstyret med pandelamper.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer