Annonce:
Annonce:

Trods 5. plads: Danskerduo styrer mod VM

Nicki Thiim og Marco Sørensen har fortsat et forspring på 10 point

Annonce:
Følg Motorsport

Forspringet er krympet, men Nicki Thiim og Marco Sørensen i en Aston Martin Vantage V8 har efter løbet her til morgen på Fuji i Japan fortsat kurs mod en samlet i sejr i World Endurance Cup for GT drivers.

Med to afdelinger tilbage i det uofficielle VM for GT-biler er afstanden fra danskerduoen ned til Davide Rigon, Italien og Sam Bird, Storbritannien, Ferrari 488, på 10 point inden løbene i Shanghai og Bahrain.

Stillingen er efter løbet i Fuji, 119 mod 109.

Nicki Thiim og Marco Sørensen sluttede som nr. 5, en plads dårligere end den italiensk/britiske Ferrari i en afdeling, som en hel tredje, Ford GT dominerede fra start til slut med Harry Tincknell og Andy Priaulx, begge Storbritannien som først i mål trods en påkørsel af en konkurrent undervejs i det 6 timer lange løb.

Annonce:

Løbet for foden af Japans mest berømte bjerg, Fuji, blev oprejsning for Toyota efter den pinlige bommert på Le Mans med en ’død’ vinderbil en omgang fra sejren i verdens mest berømte 24 timers løb.

Trioen, Kamui Kobayashi, Japan, Stephane Sarrazin, Frankrig og Michael Conway, Storbritannien, vandt VM-afdeling på den Toyota-ejede Fuji-bane foran Tom Kristensens tidligere medkørere hos Audi anført af Loic Duval, Frankrig, mens en Porsche med bl. a. den tidligere Formel 1-stjerne, Mark Webber, Australien sluttede som 3’er i et løb, som modsat tidligere ikke blev generet af vejrguderne.

Tidligere er løbet bl. a. blevet regnet af.

Kæmpe dansk VM-sejr i nat i Texas

Se også:

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: