TV: Kom med i det hemmelige Le Mans-baglokale

Se hvordan Casper Elgaard forbereder sig til et come back på Le Mans

I et hemmeligt baglokale har racerstjernen Casper Elgaard allerede brugt mange timer i en simulator indbygget i en halveret Aston Martin.

Den halve James Bond-bil er den eneste af sin slags udenfor fabrikken, og i de seneste uger har racerbilen rent visuelt kørt mange omgange på den britiske Grand Prix-bane, Silverstone. 

4 timers løbet på den berømte bane bliver den første etape på vej til et Le Mans, som Casper Elgaard ikke har kørt siden 2011.

Den tidligere Le Mans-klassevinder, der på cv'et også kan skrive 5 x DTC-mester, TV 2-ekspert, Vild med Dans-vinder m.m, vender i weekenden efter påske tilbage til den store scene i en Aston Martin Vantage, der starter i den 1. afdeling af sæsonens Europæiske Le Mans-serie.

Selv om Casper Elgaard vandt den næstbedste klasse i 24 timers løbet tilbage i 2009 i en Porsche Spyder, og kørt 24 timers løbet otte gange og fire af gangene endt på podiet, kan han ikke bare møde frem med sit nye team, Massive Motorsport.

Udover chefen selv udgøres besætningen af den dobbelte Le Mans-klassevinder, Kristian Poulsen og debutanten, Simon Møller, og målet er at kvalificere sig til at få en invitation til verdens største sportsløb..

- I år er et læreår, og så må vi se, om det bliver næste år eller om to eller tre år, at vi er klar til at køre Le Mans, siger Casper Elgaard.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere