Watts 13-årige søn tæt på internationalt gennembrud

Efter gokart gennembrud skal Noah Watt til Storbritannien og køre bilrace

Noah Watt på sejrspodiet. (Privatfoto)
Noah Watt på sejrspodiet. (Privatfoto)

Den tidligere racerstjerne, Jason Watt har allerede en køreplan klar for sønnen, Noah Watt.

Efter weekendens store internationale gennembrud til Watt junior som gokart-kører med rent bord på den syditalienske bane, La Conca nær Bari, skal Noah Watt med status som Team Danmark-talent til efteråret ud at køre 'rigtig' race i en Ginetta junior i Storbritannien.

Så vil Noah Watt være fyldt de krævede 14 år og klar at følge i faderens hjulspor.

- Først skal Noah lære de britiske baner at kende, og derefter hedder det Formel 4, siger Jason Watt, som pænt måtte blive hjemme, da sønnen i weekenden hentede karrierens største sejr i 3. runde af den italienske serie, WSK Super Master.

Efter at have sikret sig pole position vandt unge Watt alle tre indledende heats, prefinalen og finalen, så Team Danmark-talentet er på en samlet andenplads inden finalen i serien i slutningen af maj på en bane nær Venedig.

Derefter skal der køres om EM og VM, inden det bliver farvel til gokart og goddag til billøb i en alder af 14 år.

- Jeg var 23 år, da jeg tog til Storbritannien sammen med Jan Magnussen, husker Jason Watt.

- Men tiderne har ændret sig. Nu kommer en Max Verstappen f.eks. i Formel 1 som 17-årig, så det gælder i dag om at være klar hurtigt, siger Jason Watt.

1 af 3 
2 af 3 Hold dig fra pigerne, lød rådet fra teamejer, Frank Williams, da Jason Watt under et besøg på Hockenheim præsenterede sin talentfulde søn, Noah for Williams Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 3 Noah Watt på sejrspodiet. (Privatfoto)
72 kommentarer
Vis kommentarer