Annonce:
Annonce:

Wow! Her er verdensmesterens nyeste model

Det er ikke kun Mercedes, der har præsenteret ny model. Det samme har den regerende verdensmester

Lewis Hamiltons nyeste model: Undertøjsmodellen Chanel Iman (Foto:Chelsea Lauren/Variety/REX/All Over)
Lewis Hamiltons nyeste model: Undertøjsmodellen Chanel Iman (Foto:Chelsea Lauren/Variety/REX/All Over)
Annonce:
Følg Motorsport

Knap har Mercedes præsenteret deres nye Formel 1 racer WO7 hybrid, inden teamets tre dobbelte verdensmester Lewis Hamilton ved en af weekendens utallige fester i forbindelse med årets Oscar-uddeling i Los Angeles har præsenteret en ny model.

Den amerikanske model Chanel Iman har i følge britiske Mirror både holdt i hånden og puttet sig ind til Formel 1-verdensmesteren, da de mødte frem som par ved et Armani-arrangement.

For nogle uger siden blev det nye 'hotte' kendispar forøvrigt fotograferet sammen med Nascar-stjernen Jeff Gordon ved en anden modeopvisning.

Lige som den nye Formel 1-racer fra Mercedes er meget 'sparsom' i forhold til andre modeller fra den tyske bilgigant, er Lewis Hamiltons nyeste model også til det minimale og mest berømt som undertøjsmodel for eksklusive Victoria's Secret.

Enkelt og smukt. Chanel Iman fra Victoria's Secrets oktoberkatalog (Foto: Target Press)
Enkelt og smukt. Chanel Iman fra Victoria's Secrets oktoberkatalog (Foto: Target Press)
 

Annonce:

Hun er kommet i stedet for sangerinden, Nicole Scherzinger, som ellers i november var på vej mod endnu et come back i det mangeårige 'indimellem' kæresteforhold, da parret lod sig fotografere i Londons natteliv.

Siden er Lewis Hamilton blevet set sammen med modeller som Naomi Campbell, tidligere kæreste med den gamle Formel 1-chef Flavio Briatore, Gigi Hadid og Kendall Jenner fra Kardashian-klanen og datter af transformerede OL-guldvinder i 10-kamp, Bruce Jenner, nu Caitlyn Jenner.

Heller ikke Chanel Iman har kedet sig og er spottet sammen med et andet medlem af Kandashian-klanen, rapperen Kanye West, som ellers er gift med Kim Kandashian.

Lewis Hamilton, der som flere af andre i Formel 1-feltet har adresse i 98000 Monaco, har siden eks-kæresten Nicole Scherzinger i 2011 blev dommer i den amerikanske udgave af X Factor elsket at føre sig frem blandt berømtheder i Los Angeles.

Det har af og til medført kritik fra Formel 1, hvor et udsvævende liv ikke længere er accepteret som i de gamle, vilde dage.

Hamilton: Jeg skal hæve barren

Annonce:

Nu er Lewis Hamilton sammen med resten af Formel 1-feltet på vej tilbage til Barcelona til 2. halvleg af den officielle test forud for Formel 1-sæsonen med start den 20. marts i Melbourne.

Her kørte Mercedes i sidste uge konkurrenterne sønder og sammen med langt over 600 omgange mod f.eks. 264 omgange til Kevin Magnussen og Jolyon Palmer i Renault.

I de kommende dage vil det komme til at handle om at finde det bedste set-up, og det vil blive Kevin Magnussen med en del mere erfaring fra Formel 1 end debutanten, den tidligere lotus-reserve Jolyon Palmer, som skal lægge fra land hos Renault og snuppe de første to af de i alt fire tilbageværende testdage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: