NBA-mestrene må undvære superstjerne i mindst to uger

Stephen Curry har pådraget sig en knæskade, som holder ham ude af slutspillet i minimum to uger

Golden State Warriors må undvære deres superstjerne i to uger. Stephen Curry har pådraget sig en mindre korsbåndsskade, der tvinger ham til at holde pause. (Foto: AP)
Golden State Warriors må undvære deres superstjerne i to uger. Stephen Curry har pådraget sig en mindre korsbåndsskade, der tvinger ham til at holde pause. (Foto: AP)

NBA-mesterholdet Golden State Warriors må klare sig uden holdets vigtigste spiller, Stephen Curry, i de kommende kampe i slutspillet.

Curry gled og humpede fra banen i den seneste kamp mod Houston Rockets, og en MR-skanning har nu givet svar. Curry er ude i mindst to uger, skriver NTB.

Det er angiveligt en lille skade på korsbåndet, som tvinger Curry til en pause, og efter to uger vil man atter vurdere skaden for at se, om holdets største stjerne er klar igen.

- Tak for alle jeres hilsner og beskeder. Jeg kan mærke den positive energi. Gud er stor. På trods af det hele bliver jeg frisk igen, skriver Curry på Twitter.

Yao Mings kinesiske afløser kan være på vej (Foto: AP) Anden sport NBA kan få nyt kinesisk fyrtårn

Den 28-årige superstjerne gjorde comeback i kamp fire mod Houston Rockets i slutspilsserien, som går over maksimalt syv kampe, efter at han havde haft ankelproblemer.

Det comeback blev dog kortvarigt da Curry gled på tærsklen til pausen i Houston, vred rundt på knæet og ikke kom tilbage på banen.

Uden ham på holdet formåede holdkammeraterne dog at køre sejren i land, så Golden State kom på 3-1 og dermed blot mangler en enkelt sejr for at avancere til næste runde.

Stephen Curry blev valgt som ligaens vigtigste spiller (MVP) i sidste sæson, og det forventes, at han får samme hæder i år efter en fantomsæson.

Anden sport Superstjerne bliver igen skadet i NBA-mestres sejr

3 kommentarer
Vis kommentarer