NBA-stjerne bankede medarbejder og brækkede hånden

Los Angeles Clippers stjernen Blake Griffin brækkede hånden, da han angiveligt kom op at slås med en af klubbens medarbejdere på en restaurant

Blake Griffin kan godt forberede sig på, at skulle tilbringe de næste 4-6 uger på bænken. (Foto: Danny Moloshok / AP)
Blake Griffin kan godt forberede sig på, at skulle tilbringe de næste 4-6 uger på bænken. (Foto: Danny Moloshok / AP)

Blake Griffin har længe siddet udenfor med en lårskade. Han var på vej tilbage for Clippers, men nu har han udskudt sin tilbagevenden.

Søndag manglede holdet ellers en af deres store stjerner, da de tabte på udebane til Toronto Raptors, men nu kan de godt forberede sig på, at måtte undvære den højtflyvende Blake Griffin i yderligere fire til seks uger.

Se også: Bryant løb med folkets støtte før sidste allstar-kamp

Efter nederlaget var Blake Griffin ude at spise med holdkammeraterne, da et skænderi mellem ham og en medarbejder fra Los Angeles Clippers udviklede sig til slagsmål.

Ifølge ESPN.com først inde på restauranten, men da medarbejderen forlod restauranten, gik Blake Griffin med udenfor, hvor slagsmålet fortsatte.

Medarbejderen havde ifølge ESPN tydelige skader i ansigtet, og Blake Griffin endte altså med en brækket hånd.

- En situation blandt venner eskalerede, og jeg fortryder, hvordan jeg reagerede overfor én, som jeg holder af. Jeg vil gerne undskylde overfor Clippers-organisationen, mine holdkammerater og fansene. Jeg arbejder med holdet på at finde en løsning, og på at komme tilbage på banen så hurtigt som muligt, skriver Blake Griffin på twitter.

Kobe Bryant var på besøg i Oracle for sidste gang, da han i torsdags spillede mod Steph Curry og Golden State Warriors. (Foto: Jeff Chiu / AP) Anden sport - 18. jan. 2016 - kl. 12:56 Basketball-legende dropper OL

Det har fået Los Angeles Clippers til tirsdag at udsende en officiel meddelelse.

- Denne opførsel hører ikke hjemme i vores organisation, og denne episode repræsenterer ikke, hvem vi er som hold. Vi er i gang med at undersøge forløbet i samarbejde med NBA. Når undersøgelsen er færdig, vil vi drage de nødvendige konsekvenser, skriver klubben på deres hjemmeside.

Har en truende adfærd
Blake Griffin har før været i politiets søgelys.

I 2014 anklagede en anden gæst ham for truende adfærd på en natklub i Las Vegas.

Se også: Regerende NBA-mestre imponerer med sejrsstime

Superstjernen, der i denne sæson snitter lige over 23 point pr. kamp, blev sur over kameraer, der blitzede ham i ansigtet, og han tog angiveligt mandens telefon.

Sagen blev dog senere droppet på grund af manglende beviser.

Masseslagsmål i paladset
Den længste NBA-karantæne blev givet i 2004, da Ron Artest, som nu hedder Metta World Peace, spillede for Indiana Pacers.

Til en udekamp mod Detroit Pistons forlod Ron Artest banen og gik op blandt Pistons-tilskuerne, hvor han overfaldt en tilskuer.

Ron Artest har rekorden for den længste karantæne i NBA. Han fik den, da han startede et masseslagsmål i Detroit (Foto: Duane Burleson)
Ron Artest har rekorden for den længste karantæne i NBA. Han fik den, da han startede et masseslagsmål i Detroit (Foto: Duane Burleson)

Tumulten udviklede sig til masseslagsmål, der i dag er kendt som "Malice as the Palace", med henvisning til Detroit Pistons hjemmebane, Palace of Auburn Hills.

Ron Artest blev i første omgang bandlyst fra NBA for livstid, men karantænen blev senere ændret til at gælde i 86 kampe.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere