NFL-danskeren mødte superstjernerne: De er ikke guder

I Hjalte Froholdt har Danmark fået den første spiller på et førstehold i NFL siden Morten Andersen, og det har været nogle store måneder for danskeren, der arbejder med nogle af spillets største stjerner på mesterholdet New England Patriots.

Hjalte Froholdt er kommet langt, siden han tog til USA for at gå på high school og tilmeldte sig football-holdet for hurtigt at få nogle venner på skolen.

Den nu 23-årige football-spiller fra Svendborg viste sig at være fremragende til amerikansk fodbold, og nu skal han som den første siden den danske Hall of Fame-kicker Morten Andersen spille en NFL-sæson for et førstehold, tilmed for de forsvarende mestre New England Patriots.

Froholdts chef er træneren Bill Belichick, der af mange anses som den dygtigste træner i spillets historie, mens Patriots' quarterback Tom Brady i årets udgave af NFL-magasinet vurderes til at være den bedste spiller nogensinde i NFL.

Hjalte Froholdt var lykkelig, da han i april blev valgt i den årlige draft af New England Patriots, og det var en speciel og fed oplevelse at møde superstjernerne i klubben, han tidligere kun har set på tv.

- Første gang, jeg mødte dem, (Brady og Belichick), blev jeg lidt starstruck, siger Hjalte Froholdt.

- Men jeg fandt hurtigt ud af, at det er nogle venlige, normale mennesker, der har et helt utroligt drive, og som vil gøre alt for at blive bedre år efter år, dag efter dag. Jeg kunne bare mærke det på dem med det samme. Man mærker virkelig det med, at det er arbejde, når det er arbejde. Men de er ikke fjerne mennesker, der ikke kan snakke med andre, siger Hjalte Froholdt til NFL-magasinet.

- De har humor, de bliver sure, de bliver glade, ligesom andre mennesker gør. Når man har kendt dem fra tv, bliver de menneskeliggjort, når man møder og arbejder med dem. De er fantastiske til det de gør, det kan og vil jeg ikke tage fra dem. Men de er ikke guder, siger Hjalte Froholdt.

Du kan læse hele interviewet med Hjalte Froholdt i NFL-magasinet, der er på gaden fredag 30. august. Her fortæller han om vejen til NFL og livet på et af NFL's mest berømte hold.

Her finder du også:

- en ekstremt grundig analyse og gennemgang af de 100 bedste spillere i NFL's historie

- interviews med stjernerne JuJu Smith-Schuster og Samson Ebukam

- historier om NFL's 32 ejere og ligaens planer i London

- ekspertgennemgang af samtlige 32 hold

Det og meget mere kan du læse i NFL-magasinet 2019, som du finder i din lokale bladforhandler. Find din nærmeste forhandler her: http://avisbeviser.jppol.dk/NFL

0 kommentarer
Vis kommentarer