Aldrende NFL-stjerne læner sig op ad karrierestop

Denver Broncos' quarterback Peyton Manning har ikke besluttet, om han stopper karrieren efter ugens Super Bowl

Quarterbacken Peyton Manning fra Denver Broncos er blevet kaldt en af NFL's største stjerner. Han er også blevet kaldt den bedste quarterback i NFL nogensinde.

Derfor trækker det stor opmærksomhed, om den 39-årige Denver Broncos-spiller stopper karrieren, når sæsonen er ovre efter Super Bowl på søndag.

- Jeg har ikke besluttet mig, og jeg kan ikke se mig selv tage en beslutning, før sæsonen er ovre, siger han mandag aften, hvor Denver Broncos og Super Bowl-modstanderen Caroline Panthers indledte Super Bowl-ugen med en større seance for medierne.

- I denne sæson har det virkelig hjulpet mig ikke at se for langt frem og heller ikke se for langt bagud. Det har været en god idé for mig, og jeg har tænkt mig at holde mig til den filosofi, siger han videre ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg er spændt på hele ugen og glæder mig virkelig til at spille kampen. Det vil jeg fokusere helt og holdent på, og så håndtere alt det andet bagefter, fortsætter han.

Peyton Manning blev dog fanget på et tv-kamera efter, at Denver Broncos havde sikret sig Super Bowl-billetten. Da sagde han til modstandernes træner Bill Belichick, at "det kan være min sidste omgang."

Peyton Manning indledte sin NFL-karriere i 1998, og han har fem gange været kåret som ligaens mest værdifulde spiller.

Denne sæson har imidlertid ikke været som de andre for den 39-årige spiller. Han har kæmpet med skader og smådårlig form. Det har virket som om, at han havde mistet noget af sin styrke.

Samtidig må han kæmpe med anklager om doping efter en afsløring i en dokumentarudsendelse på amerikansk tv i december. Her blev han anklaget for at have skaffet sig væksthormon for at komme sig hurtigere over en skade.

NFL-organisationen meldte i sidste uge, at man indleder en undersøgelse af sagen.