Amerikansk stjerne runder vild milepæl

Flere NFL-mandskaber sikrede sig søndag adgang til slutspillet med sejre i næstsidste runde i grundspillet

Foto: AP
Foto: AP

New Orleans Saints' quarterback Drew Brees rundede en bemærkelsesværdig milepæl, da han søndag var med til at sikre sit hold slutspilsdeltagelse i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

I en 23-13-sejr hjemme over divisionsrivalerne fra Atlanta Falcons passerede Brees således flere end 70.000 kastede yards i karrieren.

Kun de legendariske quarterbacks Peyton Manning og Brett Favre har kastet flere yards, men Brees har nået milepælen hurtigere, end de to gjorde.

Med i alt 70.200 kastede yards i karrieren har 38-årige Brees også fortsat gode muligheder for at passere Manning, der indtager førstepladsen med 71.940 kastede yards i karrieren.

Saints' sejr søndag sender holdet op på 11 sejre og fire nederlag i sæsonen, og det er altså nok til at være sikret deltagelse i slutspillet.

Foto: AP
Foto: AP
 

Flere andre hold sikrede sig søndag også adgang til slutspillet.

Los Angeles Rams vandt titlen i sin division, NFC West, hvilket sikrer deltagelse i de afgørende kampe i januar.

Divisionstitlen blev sikret med en udesejr på 27-23 over Tennessee Titans.

Kansas City Chiefs sikrede sig titlen i AFC West og dermed adgang til slutspillet med en hjemmesejr på 29-13 over Miami Dolphins.

Det lykkedes også Carolina Panthers at blive klar til slutspillet efter en sejr på 22-19 hjemme over divisionsrivalerne fra Tampa Bay Buccaneers.

New England Patriots, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles, Minnesota Vikings og Jacksonville Jaguars var allerede inden søndag klar til slutspillet.

Dermed er der blot tre slutspilspladser at kæmpe om i sidste spillerunde.

I AFC-konferencen skal de to såkaldte wild card-pladser fordeles mellem Tennessee Titans, Baltimore Ravens, Los Angeles Chargers og Buffalo Bills.

Blandt NFC-holdene er der en enkelt wild card-plads at kæmpe om. Den går til enten Atlanta Falcons eller Seattle Seahawks.

Se også: Kæmpe VM-skandale - raser over 'ækelt og foragteligt' trick

3 kommentarer
Vis kommentarer