Anklaget for misbrug: Manning undersøges for doping

Quarterback-stjernen Peyton Manning anklages for at have fået sendt ulovlige stoffer til sit hjem i 2011

Peyton Manning er kommet i problemer. (Foto: AP)
Peyton Manning er kommet i problemer. (Foto: AP)

Der bliver nu sat en undersøgelse i gang af National Football League (NFL) omkring de anklager om dopingmisbrug, der tilbage i december ramte quarterbacken Peyton Manning.

Det skriver NFL på sin hjemmeside.

Denver Broncos-quarterbacken blev i december i en tv-dokumentar fra Al-Jazeera beskyldt for at få væksthormon leveret med posten til sit hjem tilbage i 2011.

Se også: TV: Her spiller Manning og Broncos sig i Super Bowl

Manning afviste anklagerne som det "pure opspind", men nu bliver sagen altså alligevel undersøgt af NFL.

- Vores gennemgang er i gang og omfattende. Vi skal have fat i og undersøge adskillige oplysninger, have lavet flere interviews og vi skal samarbejde med andre enheder.

- Vi kommenterer ikke på detaljerne omkring nogen af disse ting, inden vores gennemgang er færdiggjort, lyder det på NFL's hjemmeside.

I tv-dokumentaren fra Al-Jazeera fortæller en farmaceut fra en klinik i Indianapolis, hvor Manning spillede fra 1998 til 2011, at han sendte væksthormonet HGH til Mannings hjem.

Han fortæller, at pakkerne blev sendt til Mannings kone for at undgå opmærksomhed.

Se også: Brady og Manning slutter æra med ulige dyst

NFL oplyser, at der ikke vil blive meldt noget ud om undersøgelsen, før NFL-finalen, Super Bowl, er blevet spillet søndag 7. februar.

Her står netop Peyton Manning som en af aktørerne, når han skal forsøge at føre sit Denver Broncos-mandskab til sejr over stærke Carolina Panthers.

Peyton Manning er en af de største spillere i NFL nogensinde og har fem gange vundet prisen som den mest værdifulde spiller i ligaen. Det er flere gange end nogen anden.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere