Brødre skal aldrig gense Super Bowl

John Harbaugh forventer ikke, at han og broren, Jim, nogensinde kommer til at se årets Super Bowl sammen

San Francisco 49ers-træner Jim Harbaugh hilser på storebror John, træner for Baltimore Ravens, efter Super Bowl-kampen. (Foto: AP/Dave Martin)
San Francisco 49ers-træner Jim Harbaugh hilser på storebror John, træner for Baltimore Ravens, efter Super Bowl-kampen. (Foto: AP/Dave Martin)

Det gør ondt at tabe. Men det kan også gøre ondt at vinde, især når man samtidig gør sin egen lillebror ondt undervejs.

Sådan er følelserne hos Baltimore Ravens-headcoachen John Harbaugh, som natten til mandag dansk tid førte sit hold til sejr i årets Super Bowl med en 34-31-sejr over San Francisco 49ers.

Læs også:

Se også: Se billederne: Læder-lækre Beyonce

Headcoachen for 49ers er nemlig John Harbaughs et år yngre lillebror, Jim Harbaugh, som led det vel nok mest smertelige nederlag for en træner i NFL.

- Jeg tror ikke, at vi nogensinde kommer til at gense den kamp sammen. Absolut ikke, siger John Harbaugh.

- Det var virkelig hårdt. Det hårdeste øjeblik var at gå tværs over banen efter kampen, og jeg følte en vildt stor glæde og samtidig en vildt stor fortvivlelse, og de to følelser gik hånd i hånd, fortæller Baltimore Ravens-træneren.

Læs også:

Se også: TV: Upton afbryder Super Bowl

John Harbaugh gør alt for at trøste sin lillebror, som på to år har ført San Francisco 49ers tilbage mod fordums storhed.

- Jeg er virkelig stolt af ham, han er den bedste træner i NFL. Jeg mener, at hans statistik beviser det. Det er fantastisk, hvad han har gjort på to år, siger John Harbaugh.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere