Super Bowl: Dem skal du holde øje med

ekstrabladet.dk peger på fire mulige profiler i nattens NFL-finale mellem San Francisco 49ers og Baltimore Ravens - to fra hvert hold

Ray Lewis. (Foto: AP/Nick Wass)
Ray Lewis. (Foto: AP/Nick Wass)

ekstrabladet.dk peger på fire spillere, det er værd at holde et ekstra øje med i nattens Super Bowl mellem San Francisco 49ers og Baltimore Ravens - NFL-finalen, der spilles i New Orleans:

Justin Smith, defensive tackle, 49ers
Han er efter min mening NFL's mest undervurderede forsvarsspiller. Men når man spiller defence for 49ers, er det selvfølgelig også sin sag at skille sig ud fra mængden af forsvarsstjerner. Men i et defence, der blandt andet tæller ligaens suverænt bedste linebackers - tre af fire blev valgt til Pro Bowl - så er Justin Smith alligevel noget specielt. Han har en no bullshit-atitude som man kun kan elske, og så har han en motor, der aldrig løber tør. Nummer 94 er med på alle spil - hold øje med ham.

Vernon Davis, tight end, 49ers
Davis er muligvis NFL's hurtigste tight end. Trods sine små 115 kilo, så løb han 40 yards på 4 sekunder og 38 hundrededele under Combine. Det er en tid, de fleste wide receivers og running backs vil være utroligt glade for. Hans fart bliver et problem for det aldrende Ravens-hold, som kan få store problemer med at dække Davis op.

Ray Lewis, linebacker, Ravens
Super Bowl bliver Ray Lewis’ sidste kamp i NFL, og når der er gået fem år efter hans pension, så kommer han i Hall of Fame. Lewis er uden tvivl den mest dominerende forsvarsspiller gennem de seneste 15 år. I denne sæson har en skade holdt ham ude i 10 kampe, og de kampe viste, hvor afgørende han er for Ravens. Holdet vandt fem af seks kampe med ham og blot fem af ti kampe uden ham.

Anquan Boldin, wide receiver, Ravens
Han er nok en af de mest hårdføre wide receivere, NFL nogensinde har set. Og i playoff har han virkelig vist sit værd. Anquan Boldin har i tre playoff-kampe grebet for 276 yards og tre touchdowns - i hele sæsonen greb han fire touchdowns.

1 af 4 Justin Smith. (Foto: AP/Tony Avelar)
2 af 4 Vernon Davis. (Foto: AP/Marcio Jose Sanchez)
3 af 4 Anquan Boldin. (Foto: AP/Elise Amendola)
4 af 4 Ray Lewis. (Foto: AP/Nick Wass)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere