Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

NFL: Mestrene smadrede Green Bay

Eli Manning og ikke mindst hans forsvar knuste Aaron Rodgers og Green Bay Packers - lille mirakel af Baltimore Ravens

New York Giants løb fra Green Bay Packers i nattens kamp. (Foto: AP)
New York Giants løb fra Green Bay Packers i nattens kamp. (Foto: AP)

Den dobbelte Super Bowl-vinder Eli Manning og hans New York Giants har ikke lignet det rene guld i denne sæson, men søndag steppede mestrene op i søndagens sene NFL-kamp og besejrede Green Bay Packers med hele 38-10.

Green Bays quarterbackstjerne Aaron Rodgers blev sacket fem gange i kampen af Giants forsvar, og da Eli Manning samtidig kastede tre touchdowns, ligner Giants trods slinger undervejs et hold, som de færreste har lyst til at møde i slutspillet. Green Bay får omvendt problemer med at vinde deres division, der føres af

Hvis Giants skulle nå frem til Super Bowl, kan modstanderne blive et hold som Baltimore Ravens. De stærke ravne var ikke overbevisende på udebane mod San Diego Chargers, men runningbacken Ray Rice præsterede miraklet, da Baltimore ved stillingen 13-10 til Chargers var bare et enkelt play fra at tabe.

Men på 4. down og 29 fik Rice bolden på et lille kast fra Flacco, rundede adskillige Chargers-spillere, før han lige nøjagtig maste sig over 'line to gain'. Et field goal udlignede derefter til 13-13, og endnu et field goal i overtiden gav Baltimore deres niende sejr i sæsonen.

Se divisionsstillingerne her.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen