Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

NFL-brag ... hvis du kan holde dig vågen

To af NFL’s absolut stærkeste mandskaber brager sammen søndag nat

Chicago Bears er klar til at  underholde natteravnene. (Foto: AP)
Chicago Bears er klar til at underholde natteravnene. (Foto: AP)

Der er lagt i kakkelovnen til at kæmpe brag, når Chicago Bears og Houston Texans tørner samme natten til mandag. Så hvis du er en natteragn, har du noget at se frem til.

Vi skal dog ikke ret mange år tilbage, før navnene på disse hold ikke ligefrem fik modstanderne til at ryste i bukserne. Men det gør de nu.

Holdende leverer noget af det bedste forsvarsspil i NFL. Hos Texans er det andenårs-spilleren J.J. Watt, der er blevet den helt store stjerne. Den 130 kilo tunge defensive end virker til tider ustoppelig, og med 10,5 sacks fører han lige nu den kategori. Fortsætter han i samme stil, kan han komme meget tæt på Michael Strahans rekord på 22,5 sacks i en sæson. Så hold øje med Houstons nummer 99.

Forsvaret angriber
Bears-defensiven er næsten et angreb i sig selv. Holdet har indtil videre returneret hele syv interceptions til touchdowns – nummer to på den liste er faktisk Texans med tre.

Samtidig har Bears’ offensiv lidt overraskende vist sig i stand til at flytte bolden.

Løbeangrebet med Matt Forte i spidsen er stærkt og quarterback Jay Cutler virker endelig til at have fundet en vis stabilitet. Det kan han sandsynligvis takker ankomsten af sin gamle college-kammerat Brandon Marshall for. Den stærke wide receiver eller lige præcis det våben Bears har manglet - han griber for 100 yards pr. kamp og har indtil videre hevet syv touchdowns ind i denne sæson.

Bears offensiv kommer dog ikke op på siden af Texans, der med en lang række offensive stjerner har et af ligaens farligste enheder.

Det her bliver en hårdtspillet kamp, som meget let kan bliver meget tæt. Så tag en lur søndag eftermiddag eller drik masser af kaffe – denne her bliver værd at holde sig vågen for.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen