Manning ligner en Titans-spiller

Peyton Manning har afvist Miami Dolphins, og Tennessee Titans er derfor ny favorit til at sikre sig den ombejlede stjerne-quarterback

Peyton Manning skal vælge mellem Cardinals, Broncos og Titans, som er favoritter. (Foto: AP)
Peyton Manning skal vælge mellem Cardinals, Broncos og Titans, som er favoritter. (Foto: AP)

Siden Indianapolis Colts fyrede superstjernen Peyton Manning for at undgå at betale en bonus på 28 mio. dollars, har quarterbacken været den mest ombejlede free agent i årevis.

Ifølge amerikanske medier har omkring 12 hold afgivet seriøse bud på Manning, men nu har den 35-årige firedobbelte liga-MVP barberet feltet ned til kun tre håbefulde arbejdsgivere.

Miami Dolphins har hidtil været eksperternes favorit til at hapse stjernen, men de har netop fået en kurv af Peyton Manning, som har gjort det klart, at han ikke skal være Dolphins-spiller.

Derfor er kun Arizona Cardinals, Denver Broncos og Tennessee Titans tilbage i ræset, og her mener eksperterne, at Titans har klart den bedste chance.

Se også: NFL-mystik: Miami sælger superstjerne

Det skyldes ikke mindst, at holdets ejer Bud Adams har meldt klart ud, at Manning nærmest selv kan skrive et beløb på kontrakten, samt at han er sikret en administrativ topstilling i Titans når hans quarterback-karriere er slut om ikke så forfærdeligt mange år.

Peyton Manning sad ude med en nakkeskade i hele den forgangne sæson, og det forårsagede en katastrofal sæson for Colts, som vandt sølle to kampe og tabte 14. Den pauvre pointhøst har til gengæld givet dem første draftvalg, og der forventes de at nappe den højt besungne Stanford-quarterback Andrew Luck, som de kan bygge et nyt hold op omkring.

0 kommentarer
Vis kommentarer