Super Bowl-helt: Vi mistede aldrig troen

New York Giants fænomenale quarterback Eli Manning tvivlede aldrig på, at de ville gentage Super Bowl-triumfen

Trådte lillebror ud af storebrors skygge i nat? (Foto: AP/Eric Gay)
Trådte lillebror ud af storebrors skygge i nat? (Foto: AP/Eric Gay)

New York Giants med quarterbacken Eli Manning i spidsen gentog natten til mandag historien fra 2008 ved at slå favoritterne fra New England Patriots i endnu en vanvittig Super Bowl om NFL-mesterskabet

Manning blev efter kampen udpeget som den mest værdifulde spiller i Super Bowl efter at have ført sit hold til en 21-17-sejr, der først blev sikret i kampens sidste minut.

- Det har været en vild kamp og en vild sæson. Men vi er et fantastisk hold, og vi har hele tiden troet på os selv og på hinanden, siger Manning efter kampen på et propfyldt Lucas Oil Stadium i Indianapolis.

Eli Manning og New York Giants triumferede i Super Bowl-finalen på Lucas Oil Stadium i Indianapolis. (Foto: AP) NFL - 6. feb. 2012 - kl. 04:09 Super Bowl: Manning laver sensation igen

Manning, der også blev udpeget som den mest værdifulde finalespiller, efter Giants slog Patriots for fire år siden, slutter sig med udnævnelsen til en lille eksklusiv klub.

Kun de legendariske spillere Bart Starr, Terry Bradshaw, Joe Montana og den nuværende New England-quarterback Tom Brady er før Manning blevet hædret med titlen "mest værdifulde spiller" mere end en gang.

Eli Manning har i hele sin karriere stået en anelse i skyggen af sin storebror Peyton Manning, som betegnes som en af ligaens bedste quarterbacks nogensinde.

I minutterne efter det var lykkedes Eli Manning at vinde sin anden NFL-titel, bekymrede han sig dog ikke meget om, hvorvidt familiehierarkiet var begyndt at tippe til hans fordel.

Se også: Så vild og dyr er Super Bowl

Samtidig afviste quarterbacken, at det gjorde sejren endnu bedre, at den var blevet sikret på det stadion, hvor storebroderen til daglig optræder for Indianapolis Colts.

- Jeg er bare lykkelig for at stå her og have vundet en Super Bowl. Det betyder ikke noget, hvor det er henne, siger Manning og fortsætter:

- Vi har kæmpet hele året og mistede aldrig troen på, at det ville lykkes.

0 kommentarer
Vis kommentarer