Stort Madonna-show splitter Super Bowl ad

Popstjernen Madonnas pauseshow forvandler årets Super Bowl til to kampe, mener Patriots-træner Bill Belichick

Madonna har sjældent været så nervøs som før sit Super Bowl-show. (Foto: AP)
Madonna har sjældent været så nervøs som før sit Super Bowl-show. (Foto: AP)

Årets NFL-finale mellem New England Patriots og New York Giants natten til mandag bliver en speciel en af slagsen takket være popstjernen Madonnas pauseshow, mener Patriots-træner Bill Belichick.

Forud for den 46. udgave af Super Bowl siger den legendariske træner, at Madonnas 30 minutter lange show i pausen deler finalen op i to kampe. Normalt har spillerne kun 12 minutters pause.

- I løbet af denne uge har jeg forsøgt at simulere de 30 minutters pause i vores træning. Det ville spillerne kunne drage fordel af i år, for det er noget helt andet.

- Du spiller en kamp, så stopper du, og så spiller du en helt ny kamp, siger Belichick ifølge AFP.

- Med de 30 minutters pause bliver det vigtigere end før at få en god start på anden halvleg, mener Belichick, der vil føre Patriots frem til klubbens fjerde Super Bowl-sejr i de seneste 11 sæsoner.

Giants-træner Tom Coughlin vil uanset pausens længde bare forsøge at være forberedt på det hele.

- Amerikansk fodbold er et spil, hvor du skal være forberedt på ting, som ikke sker så tit, men du skal bare være forberedt på, at det kan ske, siger Coughlin.

Bookmakerne har Patriots anført af stjerne-quarterback Tom Brady som favorit, men det psykiske overtag har Giants faktisk.

For fire år siden vandt Giants Super Bowl som underdog over netop Patriots, og da holdene tørnede sammen i grundspillet i november 2011, var det også med Giants som vinder.

Siden det nederlag har Patriots vundet 10 kampe i træk, mens Giants' vej til Super Bowl har været noget mere besværlig.