Madonna super-nervøs før Super Bowl

Popstjernen Madonna får ikke problemer med tøjet under pauseshowet ved Super Bowl natten til mandag

Madonna afslørede torsdag, at hun sjældent har været så nervøs før en optræden. (Foto: AP)
Madonna afslørede torsdag, at hun sjældent har været så nervøs før en optræden. (Foto: AP)

Når New England Patriots og New York Giants søndag nat kæmper om NFL-mesterskabet ved Super Bowl, er popstjernen Madonna hovedattraktionen i det legendariske pauseshow, der tradition tro byder på musikalske indslag.

Madonna lover, at hun ikke får problemer med tøjet og viser bryster eller andet frem, hvilket skete - med eller uden vilje - for kollegaen Janet Jackson i 2004, hvor Justin Timberlake hev noget af tøjet af Jackson, der blottede sit ene bryst.

- Der er virkelig blevet sat fokus på min gaderobe, og der vil ikke være problemer, siger Madonna ifølge AFP.

Se også:

TV: Fantastisk touchdown i Pro Bowl

Episoden med Jackson forargede en del mennesker i især USA og er skyld, at en del direkte tv-transmissioner - blandt andet Super Bowls pauseshow - bliver vist en anelse forskudt, så producerne kan nå at slukke for signalet, inden en ny skandale kan vises.

Madonna skal synge tre ældre hits samt en helt ny sang i sit show.

- I mine 25 år som performer har jeg aldrig arbejdet så hårdt, været så detaljeret, og været så nervøs som med planlægningen forud for Super Bowl, siger hun.

Den 53-årige sangerinde dedikerer sit show til sin far.

- Han er skyld i den arbejdsmoral, jeg har. Af alt det, jeg har lavet i mit liv, er dette det, han vil være mest glad for. Jeg er stolt over at være her. Jeg er meget nervøs, lyder det fra Madonna.

Se også:

Den bedste quarterback nogensinde?