Annonce:
Annonce:

NFL: Slutter festen for mestrene?

Green Bay Packers står overfor den måske vanskeligste opgave i denne sæson

Packers kommer på en vanskelig opgave. (Foto: AP)
Packers kommer på en vanskelig opgave. (Foto: AP)
Annonce:
Følg NFL

Opgøret imod New York Giants er af mange eksperter spået til at blive endestationen for Green Bay Packers’ sejrsrække.

De forsvarende Super Bowl-mestre har regnet tilbage til sidste sæson vundet 17 kampe i træk, men kloge hoveder har længe nævnt dette opgør som Packers’ sværeste i år.

Det er dog et såret Giants-hold, der tager imod mestrene. Holdet har i november haft et helt ekstremt svært kampprogram, og i de seneste tre spillerunder er det blevet til nederlag til 49ers, Eagles og Saints.

Hvis new yorkerne skal hænge fast i toppen af deres division, hvor Cowboys lige nu trækker fra, kræver det en sejr over Packers.

Giants har de rette våben til at snuppe sejren. Holdet er anført af quarterback, Eli Manning, der er i gang med sin bedste sæson i NFL. Han har fundet en stærk go to-guy i wide receiver Victor Cruz.

Annonce:

Meget vil være op til denne duo, da Packers’ største svaghed i år har været holdets kasteforsvar.

En meget underholdende kamp i kampen bliver Giants’ store tunge running back, Brandon Jacobs imod Packers løbeforsvar. Jacobs er ikke den elegante type, der finter sig uden om modstanderne – han løber nemlig bare igennem eller hen over dem. Glæd dig til dette match up.

Ingen tvivl om at Giants potente angreb nok skal sætte point på tavlen. Problemet er bare, at Packers-angrebet har det med at score endnu flere point end modstanderne. Med næsten 35 point i snit pr. kamp er Packers-angrebet det bedste i ligaen.

Det er der specielt én grund til. Aaron Rodgers. Quarterbacken er i gang med at levere en sæson, der er på niveau med den Tom Brady præsterede, da Patriots for et par sæsoner siden gik ubesejret igennem den regulære sæson.

Glæd dig til at se Rodgers og hans enorme våbenudvalg folde sig ud imod Giants, når TV3+ søndag aften viser Green Bay Packers imod New York Giants.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: