Bedste rookie-duo nogensinde på dansk TV

NFL: Den bedste rookie-duo nogensinde, og Big Ben med raketarmen tørner sammen. Se deres vanvittige spil her

Bengals har imponeret (Arkivfoto: AP)
Bengals har imponeret (Arkivfoto: AP)

Det er lidt af en lækkerbisken som NFL servere, når TV2 Sport søndag aften viser divisionsopgøret imellem Cincinnati Bengals og Pittsburgh Steelers.

Inden sæsonstart havde mange forventet, at opgøret imellem de to hold ville indeholde AFC’s førsteseedede hold. Men at seedningen skulle gå til Bengals frem for Steelers, havde de færreste nok forventet.

Bengals har overrasket alt og alle og leverer på begge sider af bolden spil af høj klasse. Holdets forsvar er rangeret som det fjerdebedste i ligaen, imens to rookies har sparket liv i holdets angrebsspil. Quarterback Andy Dalton og wide receiver A.J. Green er den bedste rookie-duo, der nogensinde har spillet på de positioner i NFL. De to er blevet en regulær touchdown-maskine, hvilket de beviser i klippet her.

Steelers skulle egentligt være 'the team to beat' i AFC, men selvom sidste års Super Bowl-tabere faktisk har vundet seks af ni kampe, så ligger de lige nu kun nummer tre i deres division efter netop Bengals og Ravens, som sidste uge slog dem for anden gang i år.

Hvis Steelers skal i playoff, går vejen derfor igennem Bengals. Søndagens brag kan derfor blive afgørende for holdets skæbne.

Steelers har dog redskaberne til at hente den vigtige sejr. Holdet råder over NFL’s tredjebedste forsvar, og over et angreb, der ser uhyggeligt stærkt ud. Steelers har droppet deres traditionelle løbe-strategi, og er begyndt at lade quarterback, Ben Roethlesbergers arm afgøre kampene, og det gør den faktisk udmærket. Han har i hvert fald unyttet chancen til at levere det længste touchdown-kast i Steelers’ historie.

Kort sagt er der lagt op til masser af hårde hits og store spil, når mirakelmagerne fra Bengals og forhåndsfavoritterne fra Steelers brager sammen. Glæd dig!