De har skuffet mest i NFL

Halvvejs i dette års NFL-sæson har ét hold skuffet mere end noget andet

Sam Bradford skulle have været manden, der vendte skuden for Rams. Men han og holdet har skuffet fælt i denne sæson (Foto: AP)
Sam Bradford skulle have været manden, der vendte skuden for Rams. Men han og holdet har skuffet fælt i denne sæson (Foto: AP)

De havde anskaffet sig en de mest ombejlede defensive koordinatorer som deres head coach. De havde skaffet sig 2010-draftens bedste quarterback. De spiller i NFL’s ringeste division. Vejen til slutspillet syntes inden sæsonen at være banet for St. Louis Rams, men holdet har skuffet fælt.

Godt nok vandt Rams i sidste spillerunde en meget overraskende sejr over sværvægterne fra New Orleans Saints, men det er til gengæld også holdets første sejr i år. Dermed står Rams med seks nederlag i syv kampe, og må meget overraskende regnes for at være et af NFL’s dårligste hold.

Det var ikke forventet, at Rams ville tromle al modstand ned, men mange troede, at de ville give rivalerne fra San Francisco 49ers hård kamp om divisionstitlen, men den synes altså allerede at være gået til 49ers.

Colts har også skuffet
Med Rams’ sejr over Saints har Colts skuffet næsten lige så meget.

Holdets absolutte stjerne og leder, quarterback Peyton Manning, har siddet ude med en nakkeskade i hele sæsonen. Vi vidste godt, at Manning var manden bag holdets sprudlende offensiv, der sidste år sikrede Colts ti sejre og en billet til playoff.

Men at Manning også var manden bag forsvaret og special teams, var det nok det de færreste, der var klar over. Det kan ikke desto mindre godt se sådan ud, når man kigger på, hvordan hele holdet er faldet sammen i hans fravær. Colts har efter otte kampe endnu deres første sejr til gode.