Manning nåede kun 227 kampe i streg

Indianapolis Colts' quarterback Peyton Manning er skadet og misser sæsonstarten mod Texans på søndag. Dermed slutter hans stime på 227 kampe i træk for klubben

Peyton Manning bliver ikke klar til søndag. (Foto: AP)
Peyton Manning bliver ikke klar til søndag. (Foto: AP)

Efter 227 kampe på stribe som startende quarterback må Peyton Manning sidde udenfor, når Indianapolis Colts søndag spiller sin første kamp i sæsonen i NFL ude mod Houston Texans.

Det er konsekvensen af den nakkeskade, der har holdt ham ude i hele sæsonoptakten.

Læs også: NFL-stjerne ude med skade.

Klubben håbede til det sidste, at deres startende quarterback gennem mere end 10 år og holdets ubetinget største stjerne ville blive klar, men det lykkedes ikke.

- Det vil være en underdrivelse at sige, at jeg er skuffet over ikke at være klar til at spille, siger Peyton Manning i en pressemeddelelse.

Det er uvist, hvornår han kan vende tilbage, og der er rygter om, at han skal nakkeopereres igen, fordi genoptræningen ikke er gået som ventet.

Hele familien er quarterbacks
Han var ellers på vej mod rekorden for flest kampe i træk som startende quarterback, som indehaves af Brett Favre med 297 kampe, men en operation i foråret forhindrer, at det kommer til at ske.

Manning betragtes som en af de 10 bedste spillere i NFL nogensinde. Han lillebror, Eli Manning, er quarterback hos New York Giants, og deres far var også NFL-quarterback i sin tid.

NFL-sæsonen tyvstartes kl. 2.30 i nat, når de forsvarende mestre Green Bay Packers møder New Orleans Saints.