Brady: Fra underdog til playboy

null

Der var ikke lagt op til en historisk karriere, da Tom Brady fik sin debut som startende quarterback i NFL.

Modstanderen var Indianapolis Colts, og den unge spiller var sat ind, fordi holdets stjerne Drew Bledsoe havde fået en grim skade. Brady sejrede og tog holdet hele vejen til Super Bowl-sejr i den sæson.

Mildest talt overraskende af en mand, der blev valgt som spiller nummer 199 i den årlige ’draft’ af collegespillere til den professionelle liga et år tidligere.

– Jeg husker stadig min første start. Peyton kom hen til mig før kampen og sagde ’hej, jeg hedder Peyton Manning’. Jeg sagde bare ’nej da?’, sagde han ved et pressemøde i denne uge.

Dengang var Manning det store stjerneskud i ligaen, mens Brady bare var en bifigur. I dag er det Brady, der oftest løber med overskrifterne.

Damer i kø
Den 32-årige stjerne er nemlig ikke kun i sportsjournalisternes søgelys, men også sladderbladene har fået sig et elsket offer.

Solstrålehistorien om turen fra vandbærer til sportshelt var lige noget for damerne, der stod i kø for at få Brady, og kort efter han havde gjort Hollywood-skuespillerinden Bridget Moynahan gravid i 2006, fandt han sammen med verdens bedst betalte model, brasilianske Gisele Bündchen.

Selv om supermodellen lige nu er højgravid, har Brady ingen problemer med at fokusere på den karriere, der har nået ekstreme højder siden den første kamp mod Colts.

– De vil give os en masse udfordringer. Det gør de altid. Så vi bliver nødt til at spille det bedste, vi kan, siger den evigt fokuserede quarterback.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere