Morten Andersen i Hall of Fame

Den danske kicker er blevet optaget blandt de store i New Orleans Saints

Morten Andersen scorede 2544 point i NFL i sin lange karriere - heraf de 1318 for New Orleans Saints i perioden 1982-1994. (Foto: AP)
Morten Andersen scorede 2544 point i NFL i sin lange karriere - heraf de 1318 for New Orleans Saints i perioden 1982-1994. (Foto: AP)

Han er den spiller, der har optrådt flest gange for New Orleans Saints, og fredag aften på Landmark Hotel i Metairie blev den danske kicker Morten Andersen hædret for sin 13 år lange indsats for den amerikanske NFL-klub, da han blev optaget i ’Saints Hall of Fame Museum’.

- New Orleans er en vidunderlig by, folk er så rare, det er et dejligt sted at bo og besøge. Det er her, jeg startede min karriere, og jeg ville ønske, jeg kunne have tilbragt hele min karriere her, siger Morten Andersen, der blev dømt færdig i klubben efter 1994-sæsonen.

- Det er den største fejl, jeg nogensinde har lavet. Gud ved hvilken dum træner, der tillod det, lød det spøgefuldt fra Jim Mora ved ceremonien. Han var lige netop selv den træner, der lod Morten Andersen rejse …

Morten Andersen er stadig den mest scorende spiller nogensinde i NFL’s historie og forventes at blive optaget i NFL’s Hall of Fame.

Saints er startet denne sæson i NFL forrygende og har vundet alle de syv første kampe. Søndag møder de Carolina Panthers.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere