Packers får chance for revanche

Kampen om playoffs er tæt og Packers har brug for en sejr

Aaron Rodgers og ostehovederne fra Green Bay har noget at revancere, efter de sidste sæson tabte i playoffs til netop Giants, der overraskede alle og vandt 37-20.

Packers havde ellers været storspillende i hele regular season, men fejl på fejl førte til nederlaget - dog til det hold, der senere vandt Super Bowl.

Manning uden TDs
Kampen mellem de to Super Bowl-vindere ligner et højtscorende, men tæt opgør, da begge hold snitter omkring 26 point per kamp på trods af, at Eli Manning har haft svært ved at ramme end-zone.

En af de afgørende faktorer kommer til at være Packers tab af to hel store defensive profiler. Nemli den bomstærke linebacker Clay Matthews, der sidder ude for anden kamp i træk og safetyen Charles Woodson.

Det må Eli Manning være glad for, og det kan meget vel være tungen på vægtskålen, da han ikke har kastet et touchdown i de sidste tre kampe.

Læs også:

Se også: Hvad kan Packers uden The Clayminator?

Giants er sikkert også sultne, efter de havde BYE-week i sidste runde, og må være topmotiverede.

For efter det, der endte med at blive en vanvittig tæt kamp mellem Washington Redskins (5-6) og Dallas Cowboys (5-6) på Thanksgiving, har Eli Manning og New York Giants (6-4) mulighed for at ligge afstand til de to hold i NFC East med en sejr over pakkedrengene.

I NFC North er der således også meget på spil, da Green Bay Packers (7-3) kæmper om førstepladsen med Chicago Bears (7-3) og Minnesota Vikings (6-4). De to sidsnævnte mødes også i denne runde, og derfor kan divisionen komme til at være uhyggelig tæt, hvis resultaterne ikke lige flasker sig for Packers.

Kampen bliver vist på 3Plus kl.2.20.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen