TV: San Diego pisser sæsonen væk

San Diego Chargers' kicker tissede på sidelinien, da hans hold mod Denver Broncos led det sjette nederlag i træk

Philip Rivers og hans Chargers er gået helt rabundus efter en god start på sæsonen. (Foto: AP)
Philip Rivers og hans Chargers er gået helt rabundus efter en god start på sæsonen. (Foto: AP)

San Diego Chargers var efter 5. spillerunde af årets NFL-sæson storfavorit til at vinde AFC West-divisionen, og den favoritrolle blev ikke mindre, da divisionsrivalerne fra Oakland Raiders fik deres quarterback langtidsskadet.

Men med nattens 16-13-nederlag mod Denver Broncos har Chargers tabt seks kampe i træk, hvilket ikke er sket siden 2001, og da samtidig er Oakland med den hasteindkalde Carson Palmer som ny styrmand tog den tredje sejr i træk - 25-20 over stærke Chicago Bears - ser det ud til at være slut med San Diegos slutspilsambitioner for i år.

Chargers overmænd fra Denver Broncos er faktisk med nattens sejr den værste rival til Oakland i AFC West, og det kan tilskrives deres nye quarterback, Tim Tebow, der kan gå på vandet for tiden.

Tebow, der ikke just betragtes som nogen kunstner på sit felt, førte sit hold til den femte sejr i de sidste seks kampe, da han bragte kicker Matt Prater i position til at sparke et field goal fra 37 yards med 29 sekunder tilbage af overtiden.

'Just win, baby', hedder et berømt motto i NFL, og det gjorde Tebow, men San Diegos kicker Nick Novak for sin del tissede på sidelinien, som det ser i denne video.

Blandt andre af nattens resultater tog Pittsburgh Steelers en hårdt tilkæmpet stålarbejdersejr på 13-9 ude over Kansas City, mens New England Patriots slukkede Philadelphia Eagles' slutspilsdrømme med knusende 38-20 på Philadelphias bane.

Se divisionsstillingerne i NFL her