NFL-stjerne kæmper mod homo-bryllupper

David Tyree er klar til at bytte sin Super Bowl-ring for at stoppe ægteskaber mellem homoseksuelle

Efter en periode, hvor flere amerikanske sportsstjerner er stået frem og bakket op om homoseksuelle ægteskaber (heriblandt NBA-stjernen Steve Nash og NHL's ditto Sean Avery), har den tidligere Super Bowl-stjerne David Tyree meldt sig i koret, der synger imod.

Også i den grad.

Den tidligere Giants-receiver, der vandt Super Bowl i 2008, siger i et interview med New York Daily News, at han ikke ligefrem brænder for ægteskaber mellem homoseksuelle.

- Intet betyder mere for mig, end at min gud er stolt. Og med den overbevisning, at Gud skabte ægteskabet mellem en mand og en kvinde, tror jeg på, at det er noget, der bør kæmpes for, siger han.

I sidste uge var samme Tyree ude og sige, at homoseksuelle ægteskaber kan føre til anarki. Og på spørgsmålet, om han vil bytte sin Super Bowl-ring (som man får, når man har vundet turneringen), lød svaret: - Ja, det tror jeg.

Tyree blev verdensberømt i finalen for tre år siden, da han greb en lang aflevering fra en ekstremt hårdt presset Eli Manning. Tyree var nogenlunde lige så hårdt presset men formåede at gribe bolden med én hånd og presse bolden ind mod hjelmen, mens han blev tacklet.

Se klippet hér. Grebet var stærkt medvirkende til, at Giants besejrede ellers ustoppelige New England Patriots.

- Grebet var en gave, og det vil ikke være noget, jeg kan gøre igen. Det var et mirakel, siger Tyree i samme interview med Daily News.

0 kommentarer
Vis kommentarer