Her er NFL's vinderhold

ekstrabladet.dk vover det ene øje og fortæller to uger før NFL-grundspillets afslutning hvilke 12 hold, der i playoffs skal kæmpe om The Vince Lombardy Trophy

Spillerne fra Indianapolis Colts ville alle have fingre i Vince Lombardi Trophy efter sejren over Chicago Bears i Super Bowl XLI. (Foto: AP)
Spillerne fra Indianapolis Colts ville alle have fingre i Vince Lombardi Trophy efter sejren over Chicago Bears i Super Bowl XLI. (Foto: AP)

NFL-holdene mangler to kampe i grundspillet, og mange spørgsmål er allerede blevet besvaret. Derfor vover ekstrabladet.dk nu det ene øje og sætter i samarbejde med NFL-eksperten Thomas Tønning Knudsen navne på de 12 hold, som skal kæmpe om at komme i Super Bowl - og vinde The Vince Lambardy Trophy.

I NFC-konferencen er de fire divisionsvindere på plads, og de går naturligvis videre: Dallas Cowboys, Green Bay Packers, Tampa Bay Buccaneers og Seattle Seahawks.

De to wild cards går til New York Giants og Minnesota Vikings. Det sidste er der endnu tvivl om, men vi tror på, at Giants nok skal holde hjem, og at Vikings efterhånden har spillet sig i så god form, at de går til playoffs på yderste mandat - akkurat på bekostning af New Orleans Saints og Washington Redskins.

I AFC-konferencen er tre divisionsvindere klar: New England Patriots, Indianapolis Colts og San Diego Chargers. Derudover ligner Jacksonville Jaguars et sikkert wild card.

Usikkerheden består i AFC North, hvor Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns kæmper om divisions-titlen. Vi tror dog, at begge hold vinder deres sidste to kampe, hvorefter Steelers går til playoffs som divisionsvindere, mens Browns tager det sidste wildcard. Eller omvendt.

Tennessee Titans kan endnu snyde 2'eren i AFC North for et wild card. Men de er kommet for sent igang og bliver sorteper i år.

Se stillingerne i divisionerne her.

0 kommentarer
Vis kommentarer