TV: Friske bikini-piger i minus otte grader

Der var huer, vanter, og store jakker overalt på stadion, da Vikings og Packers spillede uafgjort, men fire friske piger viste under kampen, at det hele ikke nødvendigvis skal være pakket ind

Minnesota Vikings og Green Bay Packers spillede noget så sjældent for en NFL-kamp uafgjort søndag. Undervejs var det dog fire friske piger, der stjal opmærksomheden med et lille bikini-show.

For selvom temperaturerne nåede ubehagelige minus otte grader under kampen i Green Bay i det nordlige USA, så valgte de fire kvinder at støtte deres hjemmehelte med et lille show, hvor de viste bikinier frem i guld og grøn - Packers-mandskabets farver.

Hjemmeholdet lider i øjeblikket under fraværet af den skadede quarterback Aaron Rodgers, og selvom reserven Matt Flynn kastede for 218 yards og hjalp hjemmeholdet til et utroligt comeback, da de var nede med 16 point i sidste quarter, så blev det ikke til sejr.

Se også: TV: NFL's vildeste spil lykkedesSe også: TV: Vinder NFL-kamp på yderst sjælden vis

Kampen gik i overtid, og her formåede begge hold at score på et field goal, og så endte det hele 26-26 og uafgjort. Et sjældent resultat i amerikansk fodbold. Sidste gang, det skete var tilbage i november 2012. Det var anden gang i historien, at de to mandskaber spillede uafgjort mod hinanden. Første gang var i 1961.

Vikings har med det uafgjort resultat blot to sejre, otte nederlag og en uafgjort og er reelt uden chance for slutspilsplads. Packers har fem sejre og fem nederlag foruden den uafgjorte og halter efter to andre hold i NFC North i kampen om en slutspilsplads.

Se også: TV: Se Vikings-receiver sætte uslåelig rekord

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere