Top 5: De dummeste spil i NFL

Amerikansk fodbold er fyldt med lækre kast, spark, løb og finter, men så er der også lige dem, der dummer sig helt gevaldigt

Torsdag var thanksgiving i USA, og det er samtidig en af de helt store NFL-aftener. Traditionen tro byder aftenen på tre kampe, mens de amerikanske familier mæsker sig i kalkun og masser af lækkert tilbehør.

Men aftenen er som regel også et godt tidspunkt til at samle lidt op på. Hvad har været godt, hvad har været skidt osv. i sæsonen indtil videre. Således havde Viasat også sat sig ned og konstrueret en top 5 over sæsonens dummeste spil i NFL.

Og der er guf i blandt, når amerikansk fodbolds milliondrenge pludselig slår hjernen fra og smider point og sejr i et øjebliks kådhed. Se med i toppen af artiklen, hvor du kan se sæsonens hidtil fem dummeste spil.

Se også: TV: Friske bikini-piger i minus otte graderSe også: TV: NFL's vildeste spil lykkedes

Sådan gik Thanksgiving day
Detroit Lions, der ellers de seneste år har haft nogle svære Thanksgiving-aftener, knuste Green Bay Packers med hele 40-10 på hjemmebanen Ford Field. Dermed brød man ni års tørke på denne for amerikanerne så specielle dag. Packers derimod viste, at de slet ikke kan klare sig uden stjerne-quarterbacken Aaron Rodgers. Holdet fra Green Bay har nu fem nederlag i træk, hvilket er den værste stime siden 2008.

Se højdepunkter fra den kamp herunder:
Lions-Packers 40-10: Se alle scoringerne

I aftenens anden kamp vandt Dallas Cowboys med 31-24 over Oakland Raiders, mens Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens i aftenens sidste kamp leverede det største gys med udeholdet Ravens 22-20 sejr.

Se to spil fra de kampe herunder. Cowboys fumbler og Ravens laver et vildt touchdown:
Cowboys fumbler på allerførste spil - 7-0 Raiders

Se Ravens vilde touchdown uden hjelm

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere