Nu er de NFL’s dårligste hold

Formbarometer: For første gang siden sæsonens første kamp er Jacksonville Jaguars ikke NFL’s dårligste hold

Houston Texans har tabt ni kampe i træk og ligge nu på sidstepladsen på Ekstra Bladets formbarometer. Foto: AP
Houston Texans har tabt ni kampe i træk og ligge nu på sidstepladsen på Ekstra Bladets formbarometer. Foto: AP

I den forgangne uge inkasserede Houston Texans det niende nederlag i træk. Og dette nederlag var måske det mest smertefulde af dem alle. Det kom nemlig imod det hold, som de fleste regner for at være ligaens ringeste. Jacksonville Jaguars tog til Houston og hentede en 13-6 sejr imod formsvage Texans. Dermed er der for første gang siden første spillerunde en ny nummer chok på Ekstra Bladets formbarometer.

Se også: TV: What? Falcons er lige så gode som sidste år

Ekstra Bladets NFL-kommentator Thomas Brygmann har helt naturligt flyttet Texans ned på sidstepladsen, imens Jaguars efter to sejre i de seneste tre kampe nu ”kun” er ligaens tredje dårligste mandskab.

I toppen af barometeret er der også blevet flyttet lidt rundt. Selv om de ikke har spillet i denne runde, så er Seattle Seahawks som følge af Denver Broncos’ nederlag til New England Patriots røget op på en førsteplads, imens Patriots er tilbage i top fem.

Se også: NFL: Prangende Panthers

Med sit andet nederlag i træk er Kansas City Chiefs til gengæld dumpet ned på en syvendeplads.

Er du enig med Brygmanns vurderinger? Sæt din egen liste og kom med din kommentar herunder. Du kan også sende din mening i en mail til nfl@eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere