NFL: Lunkne Lions

NFL-formbarometer: Holdet fra Detroit tager den største tur på formbarometret denne uge - desværre for holdet går turen nedad

Det er ikke kun økonomien i Detroit, der er i ruiner. Også byens professionelle football-hold Lions er i krise.

De blå-blusede fra delstaten Michigan bliver ofte kaldt holdet, der får mindst ud af deres store talentmasse. Igen i år har Lions smidt en utrolig gunstig situation på gulvet: indtil i søndags kunne Stafford og co. selv afgøre, om de skulle kvalificere sig til januar måneds slutspil.

Se også: Manning: Stik det op hvor solen ikke skinner

Men efter det andet nederlag i træk og fjerde nederlag i de seneste fem kampe, er holdet dumpet ned på en tredjeplads i NFC North efter Chicago Bears og Green Bay Packers. Holdet tager sig også en gevaldig rutsjetur på Ekstra Bladets formbarometer, der er udarbejdet af offensiv koordinator og qb-træner på det danske A-landshold Thomas Brygmann.

Se også: TV: Så sindssyge er bøderne i NFL

Der er også flere udskiftninger i toppen. Se hele formbarometret nederst i artiklen. Vi debatterer det i tv-programmet 'Den Offensive Linje' onsdag på ekstrabladet.dk - denne uge dog torsdag. Kom med dine kommentarer eller send os dit Skype-navn eller telefonnummer, hvis du vil være med på: nfl@eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer