Sørgelige hold på vej i slutspillet

Man kan komme langt ned i Ekstra Bladets NFL-formbarometer og stadig finde slutspils-kandidater

19, 17, 16, 15 og 14.

Nej, det er ikke et forslag til lotto-tal, men derimod lave placeringer på denne uges formbarometer, det stadig har mulighed for at spille sig i NFL-slutspillet i sidste spillerunde.

Se også: Stjerne-quarterback roser Manning efter rekordSe også: Peyton Manning generobrer touchdown-rekord

Faktisk kommer nummer 16 eller 17 med sikkerhed i playoff. Som altid er sidste spillerunde i professionel, amerikansk football gyseragtig spændende med både slutspilspladser, seedninger og hjemmebanefordele på spil.

Men i år er alligevel udsædvanlig: en række hold, der ser alt andet end playoff-værdige ud, kan spille sig i januar måneds slutspil.

Se også: TV: Hvordan kan Dolphins rangeres så lavt?

Mest forunderligt er, at det ældste arvefjendeopgør i professionel football-historie, Chicago Bears mod Green Bay Packers, bliver en egentlig finale om en slutspilsplads.

Forundeligt især fordi de to hold for længst burde være slået ud af slutspilsræset af Detroit Lions, men også fordi de to mandskaber skal mødes efter nederlag i næstsidste spillerunde.

Mest pinlige var Chicago Bears, der med en sejr over Philadelphia Eagles kunne have sikret sig en plads i slutspillet. Eagles havde derimod kun æren og selvtilliden af spille for, men kvitterede alligevel ved at ydmyge USA's ældste professionelle football-hold.

Se også: TV: Tjek Saints' frække åbning

Andre hold, der blev gjort til grin i næstsidste spillerunde, men alligevel kan komme i playoff, er Baltimore Ravens og Miami Dolphins.

Se hele landstræner Thomas Brygmanns formbarometer nederst i denne artikel og sæt dig eget ved at trykke på 'Sæt din liste'. Vi debatterer NFL i tv-programmet 'Den Offensive Linje', der mellem jul og nytår udkommer fredag 27. december her på ekstrabladet.dk.

Skriv til os hvis du har kommentarer på: nfl@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer