San Diego sender overraskende Cincinnati ud

Cincinnati Bengals tabte for første gang i sæsonen på hjemmebane, og så røg holdet ud af NFL-slutspillet

San Diegos quarterback Philip Rivers bliver sacket, men det var ham og holdkammeraterne, der i sidste ende trak det længste strå mod Cincinnati. (Foto: AP)
San Diegos quarterback Philip Rivers bliver sacket, men det var ham og holdkammeraterne, der i sidste ende trak det længste strå mod Cincinnati. (Foto: AP)

San Diego Chargers leverede søndag en af de overraskelser, som er med til at give slutspillet i NFL-ligaen en særlig charme.

Chargers besejrede hjemmestærke Cincinnati Bengals 27-10 på udebane i den såkaldte wildcard-runde.

Cincinnati Bengals havde vundet samtlige otte hjemmekampe i grundspillet i denne sæson, hvilket kun New England Patriots og New Orleans Saints også præsterede.

Se også: Endnu en NFL-træner fyret

For en måned siden vandt holdet desuden 17-10 over San Diego Chargers i grundspillet, og det skete endda på sidstnævntes hjemmebane.

Men anført af den rutinerede quarterback Philip Rivers lykkedes det altså for Chargers at bygge videre på den gode form, der havde givet klubben fire sejre på stribe som afslutning på grundspillet.

Se også: Fantastisk comeback sikrer Colts sejr

Bengals-quarterbacken Andy Dalton havde en skidt aften, eftersom han tre gange måtte se bolden blive grebet af en modstander.

San Diego Chargers, der blot vandt 9 kampe i grundspillet, kommer på en stor opgave, når holdet i næste runde ude møder Denver Broncos, der er topseedet i AFC-konferencen.

Chargers kan dog hente selvtillid i det faktum, at holdet for knapt en måned siden vandt 27-20 ude over Broncos, der tidligere i sæsonen havde vundet på udebane over Chargers.

0 kommentarer
Vis kommentarer