NFL: Nu kommer alle topholdene

De første fire hold har måttet lade livet i årets slutspil. Nu vil de vise sig, om de topseedede hold har brugt hvileugen flittigt

De første fire hold er ude af årets NFL-slutspil. De topseedede hold træder den kommende weekend ind i turneringen i Divisional Playoffs, som spillerunden kaldes.

Ekstra Bladets formbarometer er i denne uge i høj grad præget af, hvordan resultaterne i den første slutspilsrunde magede sig, og hvordan de otte resterende hold dermed skal mødes.

Se også: Endnu en NFL-træner fyret

Eksempelvis har Seattle Seahawks og Carolina Panthers byttet plads på ugens formbarometer uden at have spillet. Manden bag formbarometret, landstræner Thomas Brygmann, vurderer dermed, at Seahawks er bedre stillet ved - lidt overraskende - at skulle møde New Orleans Saints og ikke San Francisco 49'ers, der i stedet skal på besøg hos Panthers.

Se også: Fantastisk comeback sikrer Colts sejr

San Diego Chargers overbevisende sejr over Cincinnati Bengals har omvendt ikke sendt holdet op ad listen. Tværtimod bliver holdet rangeret sidst af de otte - formentlig med udsigten til mødet med det formodede bedste hold i ligaen Denver Broncos.

Se også: TV: Disse hold kan overraske og gå i Super Bowl

Se hele formbarometret nederst i artiklen og sæt dit eget ved at trykke på 'Sæt din liste' og flytte rundt på holdene. Husk at se med på onsdag, når vi debatterer playoff-situationen i den professionelle, amerikanske football-liga i tv-programmet 'Den Offensive Linje'.

Skriv til os hvis du vil være med eller har kommentarer på: nfl@eb.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer